TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η ποιοτική Χιρόνα και το σερί της Ιντερνασιονάλ

Οι παίκτες της Ιντερνασιονάλ πανηγυρίζουν το γκολ του Βάντερσον Μασιέλ στο Κόπα Σουνταμερικάνα κόντρα στη Γκουαϊρένια
Οι παίκτες της Ιντερνασιονάλ πανηγυρίζουν το γκολ του Βάντερσον Μασιέλ στο Κόπα Σουνταμερικάνα κόντρα στη Γκουαϊρένια © 2022 JORGE SAENZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε μία δυάδα από την Ισπανία και τη Βραζιλία.

Στα πλέι οφ της Ισπανίας έχουμε τον τελικό ανόδου ανάμεσα στην Τενερίφη και τη Χιρόνα (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Το πρώτο παιχνίδι στη Χιρόνα έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Στα ισπανικά πλέι οφ δεν μετρά το εκτός έδρας γκολ, άρα σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος και στο δεύτερο 90λεπτό ακολουθεί παράταση. Σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι ούτε στην παράταση, πλεονέκτημα έχει η ομάδα που τερμάτισε πιο ψηλά στη βαθμολογία στο κανονικό πρωτάθλημα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το προβάδισμα το έχει η Τενερίφη.

Προγνωστικά Ισπανία: Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, ορίζει και τη μορφή της ρεβάνς

Το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού δημιουργεί την εξής πραγματικότητα: Με οποιαδήποτε ισοπαλία στο αποψινό 90λεπτό θα έχουμε παράταση. Με οποιαδήποτε ισοπαλία στο τέλος της παράτασης, η Τενερίφη ανεβαίνει στην πρώτη κατηγορία.

Μία πραγματικότητα, που έχω την αίσθηση πως θα ορίσει και το παιχνίδι που θα παρακολουθήσουμε. Η Χιρόνα παίζει ένα σύγχρονο δημιουργικό 3-5-2 , με πολλές πάσες και υψηλά νούμερα κατοχής. Η Τενερίφη εφαρμόζει ένα καθαρό 4-4-2 αντεπιθέσεων.

Στο πρώτο αγώνα, η Χιρόνα είχε 70% κατοχή μπάλας, 16-3 υπέρ της τις τελικές, άλλαξε 605 επιτυχημένες πάσες με 87% ευστοχία. Στον αντίποδα η Τενερίφη ολοκλήρωσε μόλις 268 πάσες, με 74% ευστοχία, όμως πέτυχε τον στόχο της. Το 0-0 ήταν και το ταβάνι των δυνατοτήτων της, με βάση την εικόνα του αγώνα.

Στην Τενερίφη γνωρίζουν πως αν φθάσουν μέχρι το τέλος με την ισοπαλία, θα κερδίσουν την άνοδο, οπότε δεν θα αλλάξουν στιλ. Η Χιρόνα στην προηγούμενη φάση των πλέι οφ έκανε κάτι πιο δύσκολο. Είχε ηττηθεί εντός έδρας με 1-0 από την Εϊμπάρ κι έχανε την πρόκριση ακόμα κι αν έφθανε στο τέλος της παράτασης σε επικράτηση με διαφορά ενός τέρματος. Κατάφερε όμως να κάνει την απόλυτη ανατροπή. Κέρδισε με 1-0 στο 90λεπτο, πέτυχε και δεύτερο τέρμα στην παράταση και βρίσκεται στον τελικό.

Η Χιρόνα είναι η πιο ποιοτική ομάδα του ζευγαριού. Το Χ2Δ δίνεται από 1.55- 1.60 και καλύπτει πολλά ενδεχόμενα. Πιθανή νίκη της Χιρόνα, που της δίνει την άνοδο αλλά και την ισοπαλία, που θα οδηγήσει με πλεονέκτημα στην παράταση την Τενερίφη.

Τσάρλυ Προγνωστικά: Το αήττητο ρεκόρ της ομάδα του Μενέζες

Στη Serie A της Βραζιλίας, ο άσος της Ιντερνασιονάλ απέναντι στην Μποταφόγκο, βρίσκεται ανάμεσα στο 1.65 και το 1.70 και φαντάζει μία πολύ καλή βάση (00:00 Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Μενέζες έχασε την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος από την Ατλέτικο Μινέιρο με 2-0 και στη συνέχεια πηγαίνει τρένο. Ρεκόρ 7-7-0 σε όλες τις διοργανώσεις, 5-6-0 στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην 3ή θέση και φέτος βλέπει ψηλά.

Η Μποταφόγκο σε ένα παιχνίδι κακοποίησης του αθλήματος, κέρδισε με 1-0 την Σάο Πάουλο την περασμένη Πέμπτη και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχουν πιο μεγάλη διαφορά οι δύο ομάδες, απ' ότι δείχνει το 1.70 στον άσο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τενερίφη - Χιρόνα: Χ2Δ (1.55-1.60), 22:00
  • Ιντερνασιονάλ - Μποταφόγκο: 1 (1.65- 1.70), 00:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ