TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η Ουντινέζε που επιστρέφει στις νίκες και ένα Goal/Goal

Οι παίκτες της Ουντινέζε πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχαν κόντρα στη Μίλαν στην πρεμιέρα της Serie A.
Οι παίκτες της Ουντινέζε πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχαν κόντρα στη Μίλαν στην πρεμιέρα της Serie A. © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής (4/11) και καταλήγει σε δύο επιλογές από τη Serie A και τη La Liga.

Η Ουντινέζε έτρεξε ένα εντυπωσιακό διάστημα από τις 26 Αυγούστου μέχρι τις 3 Οκτωβρίου με έξι συνεχόμενες νίκες. Εντυπωσιακά αποτελέσματα όπως το 4-0 με τη Ρόμα και το 3-1 επί της Ίντερ. Σερί που έφθασε την ομάδα του Σοτίλ στη δεύτερη θέση.

Προγνωστικά Ιταλία: Υποχρέωση νίκης

Ήταν φυσικό να αρχίσει μία βαθμολογική διόρθωση. Η Ουντινέζε συνέχισε με ένα δύσκολο πρόγραμμα. Στο εντός έδρας 2-2 με την Αταλάντα επέστρεψε από το 0-2. Με τη Λάτσιο έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας, σε ματς που ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη. Από την Τορίνο έχασε εντός έδρας 1-2, καθώς δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις. Και στην Κρεμονέζε έμεινε στο 0-0, αλλά είχε τεράστια ευκαιρία στο τέλος για να το πάρει το τρίποντο. Με αυτά και με αυτά τρέχει τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη.

Η εικόνα της πάντως, δεν μαρτυράει ομάδα που έχει θέματα και το παιχνίδι με τη Λέτσε θεωρείται must win (21:30 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), προκειμένου να κλείσει εκεί που αξίζει στη διακοπή. Ακολουθούν οι εκτός έδρας αγώνες με Σπέτσια και Νάπολι. Στην πράξη, η ομάδα του Σοτίλ σήμερα αποχαιρετά για το 2022 τον κόσμο της, απέναντι σε έναν βατό αντίπαλο. Ο άσος στο 1.65 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Ισπανία: Το σερί της Ζιρόνα

Δύσκολο να βρεθεί σημείο στην αναμέτρηση Ζιρόνα - Μπιλμπάο (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Οι γηπεδούχοι αξίζουν μία πολύ καλύτερη θέση στην κατάταξη της La Liga, από τη 17η που είναι αυτή τη στιγμή. Αν πάρει κάποιος τη διαφορά στα xGoals, η θέση που αρμόζει στη Ζιρόνα είναι η 12η.

Την περασμένη Κυριακή έκανε τη μεγάλη έκπληξη, παίρνοντας ισοπαλία με 1-1 στο Μπερναμπέου από τη Ρεάλ, σε ένα παιχνίδι που συμπλήρωσε ένα σερί με εννέα Goal/Goal. Η Μπιλμπάο κέρδισε με καθαρό τρόπο, πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 1-0 τη Βιγιαρεάλ και ανέβηκε στην 6η θέση.

Το στυλ παιχνιδιού των δύο ομάδων, η ανάγκη της Ζιρόνα να συνεχίσει να παίρνει βαθμούς για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις και να φθάσει στις θέσεις που βάσει εικόνας αξίζει να βρίσκεται με οδηγεί στο Goal/Goal, στο 1.80 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουντινέζε - Λέτσε: 1 (απόδοση 1.65), 21:45
  • Ζιρόνα - Μπιλμπάο: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ