TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η Γουέστ Χαμ που διορθώνει κι ένα Goal/Goal

Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγες στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ για την Premier League
Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγες στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ για την Premier League © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας και ποντάρει σε έναν άσο και ένα αμφίσκορο.

Μετά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής στην Premie League, η Γουέστ Χαμ έπεσε στη 17η θέση. Αν όμως κερδίσει το σημερινό παιχνίδι με την Μπόρνμουθ θα ανέβει στη 10η (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24)! Το έχω αναφέρει πολλές φορές στη στήλη, ο Μόγες διαχειρίζεται ένα ρόστερ που το έχει δουλέψει καλά ο και ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι.

Προγνωστικά Αγγλία: Θα την αφήσει πολλούς βαθμούς πίσω

Η Γουέστ Χαμ είναι ομάδα που αξίζει να κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το ρεκόρ της (3-2-6) την αδικεί. Είναι πολλά τα παιχνίδια που μπορούσε να έχει πάρει καλύτερο αποτέλεσμα. Την περασμένη Τετάρτη έχασε στο Άνφιλντ, θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, όμως έχασε πέναλτι. Επίσης, είχε σημαντική ευκαιρία και στο φινάλε της αναμέτρηση.

Η Γουέστ Χαμ σήμερα βρίσκεται στην 17η θέση, ενώ τα xGoals της δείχνουν ότι θα έπρεπε να ήταν 7η. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει πετύχει μόλις 9 τέρματα και έχει δημιουργήσει ευκαιρίες για 17,6 xGoals.

Απόψε, τα "σφυριά" υποδέχονται την Μπόρνμουθ, που βρίσκεται στη 13 θέση, παρότι έχει την χειρότερη διαφορά στα xGoals στην Premier League, με -10,6. Με νίκη σήμερα η Γουέστ Χαμ θα βάλει από κάτω της έναν βαθμό την Μπόρνμουθ. Στο τέλος της σεζόν, η απόσταση που θα χωρίζει τις δύο ομάδες θα είναι τεράστια. Ο άσος στο 1.60.

Προγνωστικά Ιταλία: Εμπιστοσύνη στον Μποκέτι

Στη Serie A, η 11η μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, Σασουόλο, υποδέχεται τη 18η Βερόνα (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η Βερόνα δεν έκανε καλό ξεκίνημα, προέρχεται όμως από το καλύτερο φετινό της παιχνίδι. Στην πρεμιέρα του 35χρονού τεχνικού Σλαβατόρε Μποκέτι, με τη Μίλαν, η Βερόνα ήταν πολύ ανταγωνιστική. Ισοφάρισε στο 19o λεπτό, κρατούσε τον βαθμό μέχρι το 81o λεπτό και πίεσε μέχρι και την τελευταία στιγμή για την ισοφάριση.

Ήταν ανώτερη συνολικά από τη Μίλαν, 1,91-1,41 τα xGoals, γεγονός που οδήγησε τη διοίκηση να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με τον Μποκέτι, που ήταν συνεργάτης του Τούντορ και προπονητής φέτος της Β' ομάδας. Θα πάει λοιπόν με διαφορετικό αέρα σήμερα στην έδρα της Σασουόλο. Θα παίξει για να πάρει αποτέλεσμα, απέναντι σε μία ομάδα με αλέγκρο στιλ. Η λογική του αγώνα μας οδηγεί στο Goal/Goal που δίνεται στο 1.60 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σασουόλο - Βερόνα: Goal/Goal (απόδοση 1.60), 21:45
  • Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ: 1 (απόδοση 1.60), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ XGOALS BET ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ