TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η φόρμα της Σασουόλο και η υποχρέωση νίκης των Βάσκων

Ο Ινιάκι Γουίλιαμς πανηγυρίζει γκολ της Αθλέτικ απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο Σαν Μαμές | 21 Ιανουαρίου 2022
Ο Ινιάκι Γουίλιαμς πανηγυρίζει γκολ της Αθλέτικ απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο Σαν Μαμές | 21 Ιανουαρίου 2022 @2022 ALVARO BARRIENTOS/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και ποντάρει σε μία δυάδα από την Ισπανία και την Ιταλία.

Ασταμάτητη μοιάζει η Σασουόλο, έχει βρει φόρμα και τρέχει με ελκυστικό ποδόσφαιρο ένα ρεκόρ 5-1-1! Σε αυτό το διάστημα κέρδισε με 5-2 στην έδρα της Μίλαν, με 1-0 εντός έδρας την Αταλάντα, έφερε 2-2 εκτός έδρας με την Ουντινέζε, έχασε μόνο από τη Νάπολι με 2-0, κέρδισε τη Λέτσε 1-0, 3-2 την Κρεμονέσε και 4-3 στο Ολίμπικο την ανεβασμένη Ρόμα!

Σε εξαιρετική φόρμα η Σασουόλο

Η Σπέτσια, πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Ίντερ. Αυτά είναι αποτελέσματα που σε κρατούν στην κατηγορία. Σε ένα παιχνίδι που συνολικά τα xCoals ήταν 0,97-3,51 υπέρ της Ίντερ, η Σπέτσια κατάφερε να κλέψει τρεις σπουδαίους βαθμούς και ξέφυγε στο +5 από τη Βερόνα. Η Σασουόλο παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ελκυστικό και γρήγορο, έχει πάρει πραγματικά πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια για να κολλήσει τώρα στη Σπέτσια (19:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Ο άσος στο 1.80 στο μέσο όρο των εταιριών.

Στο χέρι της Μπιλμπάο

Η Μπιλμπάο έκανε σπουδαίο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και έχασε άδικα με 1-0 εντός έδρας. Είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο. Σκόραρε στο 87ο λεπτό, όμως το γκολ της ακυρώθηκε για χέρι στο ξεκίνημα της φάσης. Επίσης, είχε τεράστια διπλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις για το 1-1. Τα xGoals ήταν 1,01-0,89 και μαρτυρούν ότι δεν έπρεπε να χάσει. Χωρίς να παίζει άσχημα η Μπιλμπάο βρίσκεται τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη και έχει μείνει πίσω από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Είναι υποχρεωμένη να κερδίσει απόψε στην έδρα της Βαγιαδολίδ (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Η Βαγιαδολίδ έχασε τεράστια ευκαιρία να νικήσει την ουραγό και ήδη πεσμένη Έλτσε, προκειμένου να πάρει σοβαρή ανάσα. Δέχτηκε απόλυτα δίκαια την ισοφάριση στο 96ο λεπτό σε παιχνίδι με xGoals υπέρ της Έλτσε 2,83-0,17. Έχει μεγάλη ανάγκη η Μπιλμπάο να επιστρέψει στις νίκες, το διπλό σε απόδοση 2.00 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σασουόλο - Σπέτσια: 1 (απόδοση 1.80), 19:30
  • Βαγιαδολίδ - Μπιλμπάο: 2 (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ