TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Η Φενέρ που βρήκε ρυθμό και το τέλος του Φόντα απέναντι στην Άρσεναλ

Οι παίκτες της Άρσεναλ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας στην πρεμιέρα της Premier League
Οι παίκτες της Άρσεναλ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ για 3η συνεχόμενη μέρα πέρασε τις δύο επιλογές του, πάμε να δούμε τη σημερινή του πρόταση με δύο επιλογές από το Europa League.

Για τον πρώτο όμιλο η πρωτοπόρος της Premier League Άρσεναλ, προερχόμενη από ήττα στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, πηγαίνει στην Ελβετία για να αντιμετωπίσει την ουραγό του ελβετικού πρωταθλήματος, Ζυρίχη (19:45 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24) . Η Ζυρίχη τρέχει στο πρωτάθλημα της το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της.

Έχει ένα αρνητικό ρεκόρ 0-2-5 και η κατάσταση είναι έκρυθμη. Ο κόσμος ζητά το κεφάλι του Φόντα και το πιθανότερο είναι πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν. Η Άρσεναλ θα κάνει αλλαγές, αλλά θα έχει μία σύνθεση που θα είναι σε θέση να κερδίσει για πλάκα τη Ζυρίχη και να αξιοποιήσει και το προβληματικό κλίμα που υπάρχει γύρω από την ομάδα. Το διπλό με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1 70.

Διαφορετική πραγματικότητα σε σχέση με αυτή του Ιουλίου

Για τον δεύτερο όμιλο η Φενέρ υποδέχεται τη Ντινάμο Κιέβου (19:45 COSMOTE SPORT 8, LIVE από το SPORT24). Η τούρκικη ομάδα στα τέλη Ιουλίου αποκλείστηκε από την Ντινάμο Κιέβου για τα προκριματικά του Champions League. Είχαν έρθει ισόπαλα και τα δύο παιχνίδια, η Ντιναμό Κιέβου πέρασε στην παράταση. Και σε εκείνους τους αγώνες ήταν καλύτερη η Φενέρ δεν μπόρεσε όμως να νικήσει το αμυντικό τείχος του Λουτσέσκου. Ήταν όμως ακόμη νωρίς οι ομάδες του Ζέσους χρειάζονται τον χρόνο τους για να αποδώσουν όταν όμως βρίσκουν ρυθμό έχουν συνέπεια στα θετικά αποτελέσματα. Η Φενέρ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Τουρκία έχει πετύχει με 15 τέρματα σε 5 αγωνιστικές. Μετά τα παιχνίδια με την Ντινάμο Κιέβου έχει πετύχει σε 9 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και τρέχει ένα ρεκόρ 6-2-1.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο μοναδικό παιχνίδι που έχει ηττηθεί εκτός έδρας με την Κόνιασπορ έπαιζε με δέκα παίκτης από το 22ο λεπτό. Η Ντιναμό Κιέβου μετά την πρόκριση επί της Φενέρ πέρασε την Στουρμ Γκρατς και αποκλείστηκε με δύο ήττες από την Μπενφίκα χωρίς την παραμικρή αντίδραση. Δεν υπήρχε ο παραμικρός ανταγωνισμός, αποκλείστηκε με 0-5 τελικό σκορ. Στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με δύο ήττες. Τα πράγματα λοιπόν είναι τελείως διαφορετικά από ό,τι στα τέλη του Ιουλίου ο Ζέσους έχει εξελίξει την Φενέρ. Ο άσος της Φενέρ από 1.60-1.65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζυρίχη - Άρσεναλ: 2 - 1 5 (απόδοση 1.70) 19:45
  • Φενέρμπαχτσε - Ντιναμό Κιέβου: (απόδοση 1.60 - 1.65) 19:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ