TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η ευκαιρία της Βαλένθια να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης

Ο άσος της Βαλένθια, Σάμουελ Λίνο με τον Αλεχάντρο Μπαλντέ στο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα
Ο άσος της Βαλένθια, Σάμουελ Λίνο με τον Αλεχάντρο Μπαλντέ στο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα © 2023 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας (03/04) και ποντάρει σε μία καλοπληρωμένη δυάδα σε απόδοση άνω του 4.00.

Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής στη La Liga έφεραν τη Βαλένθια στη 19η θέση. Σήμερα όμως, οι "νυχτερίδες" έχουν μία τεράστια ευκαιρία να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη και εκτός από την Έλτσε, να βάλουν άλλες τέσσερις ομάδες από κάτω τους (22:00 Cosmote Prime, Live από το SPORT24)!

Δεν είναι τόσο κακή για να υποβιβαστεί

Η ομάδα του Ρούμπεν Μπαράχα δεν είναι τόσο κακή για να χάσει την κατηγορία και δεν γίνεται να αφήσει αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η Ράγιο, όπως και πέρυσι, είχε έναν πολύ καλό πρώτο γύρο και στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν διαχειρίζεται τους πόντους που έχει μαζέψει. Παρότι αγνοεί τη νίκη από τις 6 Φεβρουαρίου, έχοντας ένα ρεκόρ 0-4-2, βρίσκεται στην 8η θέση. Η Βαλένθια καίγεται και μην έχετε την αίσθηση πως είναι χειρότερη ομάδα. Με βάση τη διαφορά στα xGoals η Βαλένθια θα έπρεπε να βρίσκεται στην 10η θέση και η Βαγιεκάνο στη 12η. Ο άσος ανάμεσα στο 2.25 και στο 2.30 στο μέσο όρο των εταιριών.

Όλα οδηγούν στα γκολ

Η Σασουόλο έχει τρέξει ένα απίθανο ρεκόρ 6-1-1 και διέφυγε από κάθε κίνδυνο, καθώς σκαρφάλωσε στην 12η θέση της Serie A. Άνετη πλέον υποδέχεται την Τορίνο, που βρίσκεται μία θέση και έναν βαθμό πιο πάνω (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Και οι δύο ομάδες ούτε διεκδικούν, ούτε φοβούνται για το παραμικρό. Πρόκειται για δύο επιθετικές ομάδες, που από εδώ και μπρος θα παίζουν χωρίς την παραμικρή πίεση. Στα 12/15 μεταξύ τους παιχνίδια έχει επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο. Υπάρχουν όλα τα στοιχεία λοιπόν να δούμε ακόμα ένα Goal/Goal σε παιχνίδι των δύο ομάδων, που προσφέρεται σε απόδοση 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σασουόλο - Τορίνο: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 21:45
  • Βαλένθια - Ράγιο Βαγιεκάνο: 1 (απόδοση 2.25-2.30), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ