TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η ευκαιρία της Οσασούνα να γράψει ιστορία

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η ευκαιρία της Οσασούνα να γράψει ιστορία
@2022 ALVARO BARRIENTOS/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης (4/4) και ποντάρει στον ημιτελικό του Copa del Rey και στο μεγάλο ματς της Premier League ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λίβερπουλ.

Τεράστιο παιχνίδι απόψε στο Σαμ Μαμές για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας. Η Μπιλμπάο υποδέχεται την Οσασούνα στην ρεβάνς του 1-0 (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Δεν μπορεί απέναντι στις κλειστές άμυνες

Η ομάδα του Βαλβέρδε αντιμετωπίζει πρόβλημα στο να σκοράρει απέναντι σε οργανωμένες άμυνες. Η τετράδα με τους αδερφούς Ουίλιαμς, τον Μπερεγκέρ και τον Μουνιαΐν είναι πολύ καλή, αλλά στην πράξη δεν έχει φορ και βολεύεται σε παιχνίδια χώρου. Το γεγονός αυτό πλήρωσε και στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, που κόλλησε στο 0-0 με τη Χετάφε και φυσικά στα δύο φετινά παιχνίδια που έχει δώσει με την Οσασούνα.

Στην ήττα με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό και στο 0-0 για τον αγώνα του πρώτου γύρου για το πρωτάθλημα, στις 9 Ιανουαρίου. Ο Αρασάτε έχει δημιουργήσει μία πολύ σκληρή ομάδα και ευελπιστεί να τη φθάσει για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε τελικό κυπέλλου. Η πρώτη και μοναδική ήταν το 2005, όταν έχασε στον τελικό με 2-1 στην παράταση από την Μπέτις. Σημαντικό το προβάδισμα του ενός γκολ διαφορά. Με κάνει να πιστεύω, πως οι τιμές αουτσάιντερ στο 2.10, που δίνονται για πρόκριση της Οσασούνα είναι μεγάλες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι δύο μεγάλες απογοητεύσεις

Στην Premier League παίζουν οι δύο μεγάλες απογοητεύσεις της φετινής σεζόν (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Η Τσέλσι βρίσκεται στην 11η θέση, στο -12 από το Champions League. Μία πορεία που έφερε την απόλυση του Πότερ, που ποτέ δεν κατάφερε να βρει ένα πλάνο που να ταιριάζει στη συγκεκριμένη ομάδα.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην 8η θέση στο -8 από το Champions League. Πληρώνει την άθλια αμυντική λειτουργία της, το γεγονός πως δεν εκτίμησε σωστά ο Κλοπ την ανάγκη της ομάδας για ενίσχυση στον άξονα και φυσικά πως η αποχώρηση του Μανέ έχει κοστίσει σε επιθετική ταχύτητα. Είναι δύσκολο ακόμη και η Τσέλσι να μην σκοράρει στην άμυνα της Λίβερπουλ. Η ομάδα του Κλοπ ένα τέρμα το βρίσκει. Το Goal Goal στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπιλμπάο - Οσασούνα: Πρόκριση Οσασούνα (απόδοση 2.10), 22:00
  • Τσέλσι - Λίβερπουλ: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ