TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η ευκαιρία της Γεωργίας, διορθώνουν το λάθος οι Κροάτες

Ο Λούκα Μόντριτς στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Κροατία και τον Καναδά
Ο Λούκα Μόντριτς στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Κροατία και τον Καναδά 2022 AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Τσάρλυ έστειλε ταμείο τη Δευτέρα με τριάδα από τα προκριματικά του Euro σε απόδοση 3.60 και απόψε συνεχίζει το ίδιο δυναμικά επιλέγοντας μία δυάδα από τα ματς Γεωργία - Νορβηγία και Τουρκία - Κροατία.

Στον πρώτο όμιλο φαβορί είναι οι Ισπανοί, που επικράτησαν εύκολα με 3-0 στην πρεμιέρα τους με τη Νορβηγία και παίζουν απόψε στη Γλασκώβη, για τη δεύτερη αγωνιστική. Μάχη αναμένεται να γίνει για τη δεύτερη θέση, ανάμεσα σε Σκωτία, Γεωργία και Νορβηγία.

Στην Τιφλίδα, η Γεωργία υποδέχεται την Νορβηγία (19:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Και οι δύο εθνικές ομάδες βρίσκονται σε μία εποχή, που προσπαθούν να αξιοποιήσουν το γεγονός ότι δύο δικά τους αστέρια κάνουν τη διαφορά στο πιο υψηλό επίπεδο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Οι Γεωργιανοί ζουν την εποχή Κβαρατσκέλια και οι Νορβηγοί την εποχή Χάλαντ.

Αποδόσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πρόοδο της Γεωργίας

Καταλαβαίνετε όμως πόσο κομβική είναι η απουσία του Χάλαντ για τους Νορβηγούς, κάτι που φάνηκε και στην πρεμιέρα στη Μάλαγα, όπου έχασαν εύκολα με 3-0, από μία ανανεωμένη εθνική Ισπανίας. Η εθνική Γεωργίας είναι πολύ βελτιωμένη και με τον Σανιόλ στον πάγκο έχει κάνει άλματα το τελευταίο διάστημα και ήδη έχει πραγματοποιήσει το πρώτο βήμα για να βρεθεί στην τελική φάση, στα γήπεδα της Γερμανίας. Κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο της, στη Γ' κατηγορία του Nations League. Για την ακρίβεια έκανε παρέλαση, με ρεκόρ 5-1-0 και τέρματα 16-3 σε όμιλο με Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία και Γιβραλτάρ.

Οι αποδόσεις θα ήταν άδικες για την Γεωργία, ακόμη και αν έπαιζε ο Χάλαντ. Χωρίς τον Νορβηγό σούπερ σταρ, το 1.75 στο 1ΧΔ, είναι μεγάλο και έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προέρχονται από δύο άδικα αποτελέσματα

Στον 4ο όμιλο, την πρώτη αγωνιστική είχαμε δύο άδικα αποτελέσματα. Οι Τούρκοι έπαιξαν άθλια στην Αρμενία, όμως κέρδισαν με 2-1. Κέρδισαν αποκλειστικά, επειδή οι Αρμένιοι ήταν αφελείς και παρότι πήραν προβάδισμα στο σκορ δέχτηκαν δύο τέρματα στην αντεπίθεση.

Οι Κροάτες έκαναν ότι ήθελαν τους Ουαλούς, προηγήθηκαν στο 28ο λεπτό με τον Κράμαριτς, πήραν κατοχή μπάλας στο 66,8% και παρότι είχαν προβάδισμα από νωρίς, πάσαραν με ποσοστό ευστοχίας στο 92%. Ανάγκασαν τους Ουαλούς σε μόλις 77% εύστοχες πάσες. Επίσης, οι τελικές ήταν 19-4. Η ομάδα του Ντάλιτς έχασε πολλές ευκαιρίες για το 2-0, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ. Στις καθυστερήσεις, η Κροατία δεν έπαιξε καλή άμυνα και από ένα πλάγιο ήρθε αναπάντεχα η ισοφάριση (93').

Θα πρέπει να καλύψουν το λάθος τους οι Κροάτες στην Τουρκία και με βάση την εικόνα που είχε η ομάδα του Στέφαν Κουντς στην Αρμενία, ασφαλώς και μπορούν να το πετύχουν. Το διπλό στο 2.30 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γεωργία - Νορβηγία: 1ΧΔ (απόδοση 1.75), 19:00
  • Τουρκία - Κροατία: 2 (απόδοση 2.35), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ