TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Η ευκαιρία της Φλουμινένσε και η πρόοδος της Φλαμένγκο

Ο Λουίζ Ενρίκε της Φλουμινένσε πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Ζούνιορ
Ο Λουίζ Ενρίκε της Φλουμινένσε © 2022 BRUNA PRADO/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ καταλήγει σε δυο βραζιλιάνικα πονταρίσματα από το πρόγραμμα του Σαββάτου (02/07), μετά το τελευταίο του δυνατό ταμείο.

Αν δει κανείς την βαθμολογία στη Serie A μπορεί να πιστέψει πως πρόκειται για μία καλή χρονιά για την Κορίνθιανς. Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, 3 βαθμούς πίσω από την Παλμέιρας. Είναι όμως κάτι που δύσκολα να συνεχιστεί.

Κούραση απουσίες και πρόβλημα στη δημιουργία

Η Κορίνθιανς, έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών. Βρίσκεται στην 17η θέση σε συνολικές τελικές, στην 17η θέση στις τελικές εντός εστίας. Είναι απίστευτο αλλά βρίσκεται στην δεύτερη θέση και κάνει πρωταθλητισμό, ομάδα με μόλις 3,8 τελικές εντός εστίας σε κάθε παιχνίδι. Προέρχεται από δύο σερί εντός έδρας λευκές ισοπαλίες με Σάντος για το πρωτάθλημα και Μπόκα για το Copa Libertadores.

Αυτήν την δυσκολία στην δημιουργία ο Βίτορ Περέιρα την ρίχνει στο βαρύ πρόγραμμα. Ο ίδιος δήλωσε πως ποτέ δεν έχει συναντήσει κάτι ανάλογο. Για το παιχνίδι στην Φλουμινένσε (22:30 LIVE από το SPORT24 ), δεν υπολογίζεται ο μεσοεπιθετικός Ρενάτο Αουγκούστο (12/1), ο στόπερ Ζιλ (10/0), ο μπακ Ράμος (10/0, 1 ασ.), εκτός ο χαφ Μάικον (8/0), εξαιρετικά αμφίβολοι ο Ουίλιαν (11/0, 2 ασ.), ο μπακ Φάγκνερ (2/0), ενώ αναμένεται και ροτέισον, καθώς ακολουθεί η ρεβάνς στην έδρα της Μπόκα.

Η Φλουμινένσε είχε καθαρή βδομάδα, είναι φρέσκια, προέρχεται από δύο νίκες στο πρωτάθλημα εντός με την Αβάι και εκτός με την Μποταφόγκο και έχει σοβαρή ευκαιρία να πετύχει το 3Χ3. Ο άσος στο 1.77 στον μέσο όρο των εταιριών.

Μπορεί να πάει μόνο προς τα πάνω

Ο έμπειρος τεχνικός Ντοριβάλ Τζούνιορ έχει αρχίσει να δείχνει έργο. Ανέλαβε την Φλαμένγκο σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά έχοντας και το πλεονέκτημα πως βάσει ρόστερ μόνο προς τα πάνω θα μπορούσε να πάει ομάδα. Πράγματι αρχίζει να υπάρχει πρόοδος. Την περασμένη αγωνιστική έκανε με διαφορά την καλύτερη της φετινή εμφάνιση στο 3-0 με την Αμέρικα Μινέιρο, σε παιχνίδι με 4,84 - 1,08 xG.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μεσοβδόμαδα πέτυχε σημαντική νίκη στην έδρα της Τολίμα με 1-0 για το Libertadores και πήρε σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης. Πηγαίνει στην έδρα της Σάντος (01:00 LIVE από το SPORT24) με στόχο να διατηρήσει το θετικό μομέντουμ. Το Χ2 στο 1.45 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φλουμινένσε - Κορίνθιανς: 1 (απόδοση 1.77), 22:30
  • Σάντος - Φλαμένγκο: Χ2 (απόδοση 1.45), 01:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ