TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η ευκαιρία της Χετάφε, παλεύει για την τετράδα η Λάτσιο

Ο τεχνικός της Βιγιαρεάλ, Κίκε Σετιέν
Ο τεχνικός της Βιγιαρεάλ, Κίκε Σετιέν © 2023 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε μία δυνατή δυάδα από Ισπανία και Ιταλία.

Η συνεργασία του Κίκε Σετιέν με τη Βιγιαρεάλ δεν εξελίσσεται ομαλά. Τα πράγματα ήταν άσχημα από το ξεκίνημα, καθώς οι φίλοι της Βιγιαρεάλ δεν είδαν με καλό μάτι την απόφαση της διοίκησης να φέρει τον Σετιέν στη θέση του Ουνάι Έμερι, που αποφάσισε να φύγει ξαφνικά, στα τέλη του Οκτώβρη, για να επιστρέψει στην Premier League.

Δεν βγαίνει η επιλογή Σετιέν

Το ξεκίνημα με τον Σετιέν ήταν απογοητευτικό. Ο έμπειρος τεχνικός προσπάθησε να αλλάξει άμεσα το στιλ της ομάδας κάτι που δεν ήταν εύκολο. Ήρθαν δύο ήττες για το πρωτάθλημα εκτός έδρας με την Μπιλμπάο και εντός με της Μαγιόρκα. Ακολούθως μία ισοπαλία και μία ήττα χωρίς συνέπειες στην Ευρώπη.

Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα ωστόσο, έκαναν τους φίλους της Βιγιαρεάλ, που τον έβλεπαν εξ αρχής με δυσπιστία, να κουνήσουν πολύ νωρίς τα λευκά μαντήλια. Ακολούθησε όμως ένα τυχερό διπλό στην έδρα της Εσπανιόλ, στο τελευταίο παιχνίδι πριν από τη διακοπή για το Μουντιάλ και μετά την επιστροφή στη δράση το "κίτρινο υποβρύχιο" μάζεψε 10 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες, κερδίζοντας ακόμη και τη Ρεάλ.

Φαινόταν όμως ακόμα και σε αυτό το θετικό σερί (4-1-0), πως η ομάδα δεν είναι καλά. Η ισοπαλία 1-1 στο Βίγκο ήταν ένα ψεύτικό αποτέλεσμα, όμως μαρτυρούν τα xGoals (2,53-0,10) υπέρ της Θέλτα. Στο τελευταίο θετικό αποτέλεσμα, στις 22 Ιανουαρίου, εντός έδρας με τη Χιρόνα, η νίκη ήρθε στην τελευταία φάση (1-0), με τον διαιτητή να δίνει δύο αυστηρά πέναλτι στις καθυστερήσεις!

Ακολούθησαν τα αρνητικά αποτελέσματα που φαινόταν εδώ και καιρό πως θα έρθουν, με βάση την εικόνα της Βιγιαρεάλ. Ένα σερί με τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Με εξαίρεση την εντός έδρας ήττα (1-0) από την Μπαρτσελόνα, οι υπόλοιπες τρεις ήττες ήταν σε παιχνίδια που η Βιγιαρεάλ, σαν μέγεθος, έπρεπε να τα κερδίσει.

Έχασε εντός έδρας σε ισορροπημένο παιχνίδι 1-0 από τη Βαγιεκάνο. Έγινε η μοναδική ομάδα φέτος που χάνει από την Έλτσε, αφού ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-1 από την ουραγό σε ματς με xGoals 3,11-1,57. Επίσης, έχασε με 4-2 στη Μαγιόρκα σε παιχνίδι με 2,76-1,07 xGoals.

Καταλαβαίνετε πως η ομάδα είναι άρρωστη και αν η Χετάφε βγάλει χαρακτήρα, έχει πολλές πιθανότητες να πάρει αποτέλεσμα, δεδομένου ότι ο Σετιέν και οι παίκτες του θα αποδοκιμαστούν στην πρώτη στραβή (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Η Χετάφε δίνει μάχη για την παραμονή της και προέρχεται από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων: Την ισοπαλία στην έδρα της Ατλέτικο, την εντός έδρας ισοπαλία με τη Βαγιεκάνο σε παιχνίδι που έμεινε νωρίς με παίκτη λιγότερο, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει και τη μεγάλη νίκη επί της Βαλένθια.

Παραμένει όμως χαμηλά, στην 19η θέση και χρειάζεται να συνεχίσει το σερί της για να πετύχει έναν στόχο που αξίζει. Ασφαλώς και η Χετάφε δεν είναι για να υποβιβαστεί. Το Χ2Δ ανάμεσα στο 2.15 και στο 2.20.

Πατάει έστω και για μία ημέρα στην 4ή θέση η Λάτσιο

Στη Serie A, η μάχη για την πρώτη τετράδα είναι ανοιχτή. Η Νάπολι έχει ξεφύγει, έχει καθαρίσει το πρωτάθλημα και η μάχη δίνεται με τις δύο ομάδες του Μιλάνου, τις δύο ομάδες της Ρώμης και την ασταθή Αταλάντα για τα υπόλοιπα τρία εισιτήρια για το Champions League.

Η Λάτσιο σήμερα, χρειάζεται τη νίκη για να πλησιάσει στους δύο βαθμούς την Ίντερ και τη Μίλαν και με ένα παιχνίδι περισσότερο να βάλει έναν πόντο από κάτω τη Ρόμα, η οποία παίζει αύριο στην έδρα Κρεμονέζε. Η ομάδα του Σάρι προέρχεται από την πρόκριση στη Ρουμανία για τους 16 του Europa Conference League. Υποδέχεται την άρρωστη και απογοητευμένη Σαμπντόρια (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Έχει γνωρίσει σκληρές ήττες η ομάδα του Στάνκοβιτς και φαίνεται απίθανο να ανατραπεί η κατάσταση. Ο άσος στο 1.45

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο - Σαμπντόρια: 1 (απόδοση 1.45), 21:45
  • Βιγιαρεάλ - Χετάφε: Χ2Δ (απόδοση 2.15-2.20), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ