TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Η εικόνα των πρώτων αγώνων οδηγεί σε ποντάρισμα με απόδοση 3.45

Τσάρλυ προγνωστικά: Η εικόνα των πρώτων αγώνων οδηγεί σε ποντάρισμα με απόδοση 3.45
Ο Βινίσιους @ 2023 ALVARO BARRIENTOS / AP IMAGES

Δυάδα δυνατών αναμετρήσεων για γερά νεύρα στο Champions League και ο Τσάρλυ επικεντρώνεται σε δύο δυνατές επιλογές, μετά από το 2/2 της Τρίτης.

Στο πρώτο παιχνίδι στο Άνφιλντ είδαμε την εξέλιξη του αθλήματος. Στο πρώτο 15λεπτο η Λίβερπουλ, με την ένταση που μπήκε στο γήπεδο, πέτυχε δύο τέρματα και είχε δημιουργηθεί μία εικόνα που έδειχνε πως θα πάρουν οι παίκτες του Κλοπ εκδίκηση για τους δύο χαμένους τελικούς. Στη συνέχεια όμως οι παίκτες του Αντσελότι πήραν τον έλεγχο της κυκλοφορίας της μπάλας, χτύπησαν στην πλευρά του αδύναμου αμυντικά Άρνολντ με το υπερόπλο που ονομάζεται Βινίσιους και κατάφεραν να πετύχουν 5 τέρματα. Αξιοποίησαν δηλαδή σε απόλυτο βαθμό τη μεγαλύτερη ποιότητα που διαθέτουν στον χώρο του κέντρου και το ένας με ένας Βινίσιους - Άρνολντ.

Τα δεδομένα που κάνουν δίκαιο το 1.50

Η Λίβερπουλ (22:00 COSMOTE SPORT 2, MEGA, LIVE από το SPORT24 ) είναι ομάδα θάρρους, έντασης και ρυθμού. Δεν έχει χαφ στο επίπεδο που θέλει να φθάσει στη διοργάνωση και να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ όταν το παιχνίδι θα είναι σε ισορροπία. Όσο μπορεί να παρακάμπτει με ταχύτητα και την πίεση των Σαλάχ, Χάκπο, Νούνιες το κέντρο της Ρεάλ θα είναι επικίνδυνη. Ο Αντσελότι έχει πρόβλημα στα αριστερά, καθώς είναι τραυματίες οι Μεντί και Αλάμπα.

Το Σάββατο με την Εσπανιόλ, έπαιξε ο Καρβαχάλ, υπάρχει πάντα η αξιόπιστη αμυντικά λύση του Νάτσο. Πέρα από τις αναλύσεις, η Λίβερπουλ δεν έχει να χάσει τίποτα, θα πάρει ρίσκο, το οποίο λογικά, θα φέρει εύκολα το Goal/Goal, στο 1.50 στον μέσο όρο των εταιριών.

Το πρώτο ματς απέδειξε πως δεν είναι ανταγωνιστικό ζευγάρι

Με βάση την εικόνα των πρώτων αγώνων το μεγαλύτερο άνοιγμα στις δυνατότητες των ζευγαριών ήταν ανάμεσα στην Μπενφίκα και στην Μπριζ, που επιβεβαιώθηκε και στη ρεβάνς και ανάμεσα στην Νάπολι και στην Άιντραχτ που περιμένω να επιβεβαιωθεί σήμερα (22:00 COSMOTE SPORT 3, , LIVE από το SPORT24 ). Η Νάπολι πέρασε για πλάκα με 0-2 από την Φρανκφούρτη 0,33 - 2,83 τα xGoals.

Η ομάδα του Σπαλέτι κάνει παρέλαση στη Serie A, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο από την αρχή της σεζόν σε όλη την Ευρώπη και έχει την δυνατότητα να ψάξει και στην κορυφαία διοργάνωση μία σπουδαία διάκριση. Για την ακρίβεια να διαπιστώσει και η ίδια που φτάνει το αγωνιστικό της ταβάνι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Άιντραχτ μετρά μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία επίσημα παιχνίδια, υποχώρησε στην 6η θέση στην Bundesliga και έχει φανερό πρόβλημα στα εκτός έδρας, 0-4-2. Η απουσία του πιο επικίνδυνου επιθετικού της Κόλο Μουανί αναμένεται να κάνει πιο εύκολη την βραδιά των παικτών της Νάπολι. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 2.30 είναι δίκαιος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ: Goal/Goal (απόδοση 1.50), 22:00
  • Νάπολι - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: 1 με -1,5 (απόδοση 2.30), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ