TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η αντίδραση της Γιουνάιτεντ και η μεγάλη ευκαιρία της Ρόμα

Οι παίκτες της Ρόμα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Βερόνα για τη Serie A 2022-2023 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023
Οι παίκτες της Ρόμα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Βερόνα για τη Serie A 2022-2023 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 © 2023/ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου (08/04) και ποντάρει σε μία δυνατή τετράδα από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχθηκε μία ισχυρή σφαλιάρα στο Σεντ Τζέιμς Παρκ. Δεν ήταν μόνο η ήττα, αλλά η εικόνα του αγώνα. Η Νιουκάστλ ήταν πραγματικά ισοπεδωτική και επικράτησε άνετα με 2-0, όπως μαρτυρούν και xGoals (3,18-0,35).

2x2 μετά τη σφαλιάρα

Ο Τεν Χαγ έπρεπε να κρατήσει την ομάδα του ψυχολογικά, για να μπορέσει να κερδίσει τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με την Μπρέντφορντ και με την Έβερτον. Το πρώτο και πιο δύσκολο βήμα έγινε την περασμένη Τετάρτη με γκολ του Ράσφορντ. Μέσα από την ίδια λογική θα πρέπει σήμερα να γίνει το 2x2 με την Έβερτον (14:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Είναι πολύ σημαντικό για τη Γιουνάιτεντ το παιχνίδι όσον αφορά στη μάχη της τετράδας. Όταν ο αντίπαλος δεν μπορεί να ανεβάσει τον ρυθμό του, η ομάδα του Τεν Χαγ βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει. Τα πράγματα γίνονται δύσκολα, όταν ανεβαίνει το τέμπο του παιχνιδιού, κάτι που η βελτιωμένη Έβερτον με τον Σον Ντάις, δεν μπορεί να το πετύχει. Ο άσος της Γιουνάιτεντ ανάμεσα στο 1.50-1.55.

Έγραψε ιστορία

Η Οσασούνα έγραψε ιστορία! Στάθηκε με σθένος και μαχητικότητα στο Σαν Μαμές και πήρε μία ιστορική πρόκριση, για δεύτερη φορά στα χρονικά, στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας. Θα είναι γιορτινό το κλίμα και η απογοητευμένη και υποβιβασμένη Έλτσε, προσφέρεται για μία άνετη νίκη της Οσασούνα (15:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Ο άσος στο 1.80 στο μέσο όρο των εταιριών.

Αξίζει για παραπάνω

Η Λιλ έχει την ευκαιρία να κάνει τρεις τις νίκες της στη σειρά, καθώς παίζει απόψε στην έδρα της ουραγού Ανζέ, που τρέχει ρεκόρ 0-3-18 (18:00 Live από το SPORT24). Η ομάδα του Φονσέκα είναι και πονηρεμένη μετά την ισοπαλία που απέσπασε την περασμένη αγωνιστική η Ανζέ από τη Νις. Η Λιλ με βάση τη διαφοράς στα xGoals, είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα του γαλλικού πρωταθλήματος, πίσω μόνο από την Παρί. Βαθμολογικά, βρίσκεται στην πέμπτη θέση και έχει σαν ρεαλιστικό στόχο την έξοδο στο επόμενο Europa League. Το διπλό ανάμεσα στο 1.40-1.45.

Η μεγάλη ευκαιρία της Ρόμα

Η Ρόμα κάνει την προσπάθεια της για να μπει στο επόμενο Champions League. Θα είναι σημαντική επιτυχία για τον Ζοσέ Μουρίνιο αλλά και μεγάλη πρόκληση για να παραμείνει και του χρόνου στη Ρόμα, να τη βάλει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Η Ρόμα μπήκε στην αγωνιστική ούσα στην τέταρτη, με τη Γιουβέντους να είναι στην πέμπτη, λόγω του -15 και πάντα με τον αστερίσκο ότι μπορεί να πάρει πίσω τους βαθμούς. Την Παρασκευή, έμειναν στην ισοπαλία τόσο η Ιντερ στο Σαλέρνο, όσο και η Μίλαν εντός έδρας με την Έμπολι (19:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Αυτό σημαίνει λοιπόν, ότι αν οι τζαλορόσι κερδίσουν απόψε θα προσπεράσουν και τις δύο ομάδες του Μιλάνου και θα βρεθούν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Δηλαδή αν τελείωνε σήμερα το πρωτάθλημα, η Ρόμα με νίκη θα έμπαινε στους ομίλους του Champions League ακόμη κι η Γιούβε κατάφερνε να σβήσει το -15!

Καταλαβαίνετε λοιπόν, πόσο σημαντικό είναι να περάσει απόψε από την έδρα της Τορίνο, που βαθμολογικά δεν έχει και ιδιαίτερο κίνητρο. Επίσης, όλα δείχνουν πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει ο τεχνικός Γιούριτς. Με δεδομένο πως το κίνητρο είναι μεγάλο και μονόπλευρο και συνυπολογίζοντας πως η Ρόμα έχει περάσει με νίκη από το Τορίνο τέσσερις φορές στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχει δώσει, το διπλό αξίζει στο 2.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έβερτον: 1 (απόδοση 1.50-1.55), 14:30
  • Οσασούνα - Έλτσε: 1 (απόδοση 1.80), 15:00
  • Ανζέ - Λιλ: 2 (απόδοση 1.40-1.45), 18:00
  • Τορίνο - Ρόμα: 2 (απόδοση 2.40), 19:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ