TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Για το +5 η Άρσεναλ, κρατάει ο όνειρο τίτλου η Τότεναμ

Οι παίκτες της Άρσεναλ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λέστερ για την Premier League 2022-2023 στο "Κινγκ Πάουερ", Λέστερ | Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023
Οι παίκτες της Άρσεναλ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λέστερ για την Premier League 2022-2023 στο "Κινγκ Πάουερ", Λέστερ | Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 © 2023/JON SUPER/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης (01/03) και επιλέγει δύο σημεία από την Premier League και το FA Cup.

Η Άρσεναλ σήμερα θα δώσει το παιχνίδι που χρωστάει με την Έβερτον (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24) και έχει την ευκαιρία να πάει τη διαφορά στους 5 βαθμούς από τη Μάντσεστερ Σίτι. Υπενθυμίζω ότι στο δεύτερο γύρο, η Άρσεναλ έχει να παίξει εκτός έδρας με τη Σίτι, όποτε καταλαβαίνετε πως είναι πολύ σημαντικό να κρατήσει μία απόσταση μεγαλύτερη του ενός λάθους.

Για το +5 η Άρσεναλ

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, μετά την εύκολη ήττα στο ντέρμπι τίτλου με τη Σίτι, βρήκε ένα απρόσμενο δώρο από την Νότιγχαμ που πήρε ισοπαλία από την ομάδα του Πεπ. Την ίδια στιγμή όμως και η Αρσεναλ αντέδρασε. Πέτυχε δύο σπουδαία διπλά στην έδρα της Άστον Βίλα και της Λέστερ, που επιβεβαίωσαν ότι η ομάδα του Αρτέτα έχει χαρακτήρα.

Ανεξάρτητα από το αν θα τα καταφέρουν μέχρι τέλους, οι "κανονιέρηδες" πραγματοποιούν μία σπουδαία χρονιά και πέρα από την ποδοσφαιρική πρόταση και το ποδόσφαιρο ταχύτητας που παρουσιάζουν, έχουν και ένα μέταλλο το οποίο δεν υπήρχε στον σύλλογο εδώ και πολλά χρόνια.

Η Έβερτον ευεργετήθηκε από την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας. Ο Σον Ντάις είναι πιο έμπειρος από τον Φρανκ Λάμπαρντ και καλύτερος στη διαχείριση ειδικών καταστάσεων. Ξεκίνησε τη θητεία του με νίκη επί της Άρσεναλ, με 1-0 στο εντός έδρας παιχνίδι για τον δεύτερο γύρο. Δίκαιη επικράτηση, καθώς ήταν το καλύτερο φετινό παιχνίδι της Έβερτον και το χειρότερο της Άρσεναλ,

Ακολούθησε η ήττα με 2-0 στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, η εντός έδρας νίκη επί της Λιντς με 1-0 και η εντός έδρας ήττα με εμφάνιση και αποτέλεσμα πισωγύρισμα (2-0) από την Άστον Βίλα. Δύσκολα να κάνει ξανά απέναντι στην Έβερτον τόσο κακό παιχνίδι η Άρσεναλ. Ο άσος με over 1,5 στο 1.60.

Να χτίσει στις δύο συνεχόμενες νίκες θέλει η Τότεναμ

Η Τότεναμ προέρχεται από δύο καλά παιχνίδια και δύο σημαντικές εντός έδρας νίκες με Γουέστ Χαμ 2-0 και Τσέλσι με το ίδιο σκορ, που την έχουν επαναφέρει στον δρόμο για την πρώτη τετράδα στην Premier League. Ασφαλώς, την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, την ενδιαφέρει και ο θεσμός του κυπέλλου. Μοιάζει άλλωστε, ο μόνος τρόπος για να κερδίσει έναν τίτλο φέτος ο Κόντε στην Τότεναμ.

Για τον πέμπτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας, τα "σπιρούνια" παίζουν στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (21:55 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Οι Σπερς πέρυσι είχαν αποκλειστεί στο συγκεκριμένο γύρο, από ομάδα της Championship (Μίντλεσμπρο) και αναμένεται να αντιμετωπίσουν το αποψινό παιχνίδι στο Bramall Lane με σοβαρότητα και προσοχή.

Είναι σημαντικό, που σε δύο συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια, η Τότεναμ κράτησε το μηδέν και πάνω σε αυτήν την αμυντική βελτίωση, μπορεί να χτίσει για να πετύχει στη συνέχεια τους στόχους της. Το να περάσει τη Μίλαν και να φθάσει στα προημιτελικά του Champions League, να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην επόμενη διοργάνωση μέσω του πρωταθλήματος και να φτάσει ως τον τελικό του κυπέλλου, είναι οι τρεις στόχοι για την ομάδα του Κόντε.

Δεν είναι εύκολος αντίπαλος η Σέφιλντ, βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην Championship, κάνει όνειρα επιστροφής στην Premier, θα έχει όμως απουσίες στο σημαντικό παιχνίδι με την Τότεναμ. Είναι τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Ίγκαν (32/2) και όπως δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, υπάρχει πρόβλημα ίωσης και θα υπάρξουν κι άλλες απουσίες. Το διπλό στο 1.75 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ: 2 (απόδοση 1.75), 21:55
  • Άρσεναλ - Έβερτον: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.60), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ