TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Ευκαιρία να επιστρέψει στο -5

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Φούλαμ | 5 Νοεμβρίου 2022
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Φούλαμ | 5 Νοεμβρίου 2022 @2022 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το μεγάλο ματς Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι από το πρόγραμμα της Πέμπτης και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Απογοητευτικά τα αποτελέσματα και των δύο (22:00 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE, LIVE από το SPORT24) την προηγούμενη αγωνιστική. Η Σίτι δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας την Έβερτον και η Τσέλσι να περάσει με διπλό από την έδρα της Νότιγχαμ. Το καλό νέο και για τους δύο είναι πως και οι υπόλοιποι χάνουν βαθμούς. Η Σίτι είδε την Άρσεναλ να μείνει στο 0-0 με την Νιούκαστλ, οπότε στο Στάμφορντ Μπριτζ έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά ξανά στους 5 βαθμούς.

Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά και ανάλυση

Δεν μπορούσε να υπολογίσει κανείς πως φέτος η Σίτι θα έχει τόσες πολλές απώλειες βαθμών. Όλοι εξυμνούν δικαιολογημένα τα ρεκόρ του Χάλαντ, όμως η Σίτι δεν είναι αξιόπιστη και αφήνει βαθμούς σε παιχνίδια που κανείς δεν περιμένει να γίνει λάθος. Πάντως δικαιολογίες για να μην πάρουν στα σοβαρά το παιχνίδι στο Στάμφορντ Μπριτζ δεν μπορεί να υπάρξουν. Είναι μία τεράστια ευκαιρία να καλύψουν έδαφος να αξιοποιήσουν τους δύο χαμένους βαθμούς της Άρσεναλ απέναντι στην χειρότερη Τσέλσι των τελευταίων ετών.

Δεν αξίζει τίποτα περισσότερο

Ο Πότερ αλλάζει συνεχώς συστήματα, τακτικές, ποδοσφαιρικές λογικές, όμως λύση δεν έχει καταφέρει να βρει. Σε πόσο κακή κατάσταση βρίσκεται η Τσέλσι αποδεικνύεται και από τα xGoals. Συνήθως όταν ένα βαρύ όνομα βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία, όπως αυτήν την εποχή η Τσέλσι που βρίσκεται στην 10η θέση, τα xGoals δείχνουν πως θα έπρεπε να βρίσκεται ψηλότερα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα, πως η κακή πορεία είναι λόγω ατυχίας, όμως μία μεγάλη ομάδα, που συχνά κυνηγά το αποτέλεσμα, είναι λογικό να έχει σπαταλήσει ευκαιρίες στην πίεση που ασκεί. Η Τσέλσι βρίσκεται στην 10η θέση της κανονικής βαθμολογίας, στην ίδια θέση με χειρότερη διαφορά τερμάτων βρίσκεται και βάσει xGoals. Η λογική λέει πως η Σίτι θα περάσει, θα αξιοποιήσει την δυνατότητα που έχει να μειώσει στους 5 βαθμούς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι: 2 (απόδοση 1.70), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ