TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Επιστρέφει στην κορυφή με το 1.70 η Ρεάλ, με combo η Φενέρ

Ο Βινίσιους πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ματς της Ρεάλ με τη Μαγιόρκα
Ο Βινίσιους πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ματς της Ρεάλ με τη Μαγιόρκα © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Στη Φενέρμπαχτσε η δουλειά του Ζέσους αρχίζει να φαίνεται. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δημιουργήσει μία πολύ ελκυστική ομάδα. Η Φενέρ βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, σήμερα (19:00 LIVE από το SPORT24) έχει την ευκαιρία να περάσει 5 βαθμούς τη Γαλατά και ακόμα και αν περάσει με διπλό η Μπασακσεχίρ, στην έδρα της Χατάισπορ να διατηρήσει το +3.

Νούμερα από άλλο πρωτάθλημα

Τα νούμερα της Φενέρ είναι πολύ πιο πάνω από τον ανταγωνισμό. Είναι λες και αγωνίζεται σε άλλο πρωτάθλημα, ενδεικτικό πως με ένα παιχνίδι λιγότερο έχει πετύχει 34 τέρματα, ενώ η δεύτερη καλύτερη επίθεση που είναι η Αντάνα Ντεμίρσπορ μόλις 24. Μεσοβδόμαδα ήταν εξαιρετική στον δικό της τελικό πρώτης θέσης με την Ντιναμό Κιέβου και πήρε την πρόκριση για τους 16 του Europa. Υποδέχεται την Σίβασπορ, που δεν άντεξε το Πέμπτη, Κυριακή και έχει πραγματοποιήσει ένα πολύ κακό ξεκίνημα και βρίσκεται στην 17η θέση σε πρωτάθλημα 20 ομάδων. Ανώτερη η Φενέρ που δεν μένει σε νίκες στο όριο, ο άσος με over 1,5 στο 1.55 στον μέσο όρο των εταιριών.

Με απουσίες αλλά με παράδοση και υποχρέωση νίκης στο Βαγιέκας

Στις 22:00 στην έδρα της Βαγιεκάνο (22:00 NOVASPORTS PRIME , LIVE από το SPORT24 ) η Ρεάλ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην κορυφή. Με την ισοπαλία που έφερε στο Μπερναμπέου με τη Ζιρόνα έβαλε πίεση στον εαυτό της. Η διαφορά μειώθηκε στον βαθμό και η Μπαρτσελόνα, με τη νίκη το βράδυ του Σαββάτου προσπέρασε 2 βαθμούς. Έχει τρεις καλές απουσίες η Ρεάλ και για αυτόν τον λόγο οι αποδόσεις είναι ψηλά, στο 1.70.

Συνεχίζει εκτός ο Μπενζεμά, δεν είναι διαθέσιμοι οι Κρος, Ρούντιγκερ. Όμως οι δύο χαμένοι βαθμοί από την Ζιρόνα δεν δίνουν το δικαίωμα λάθους στην ομάδα του Αντσελότι. Έχει πολύ καλή παράδοση η Ρεάλ στο γειτονικό Βαγιέκας, ένα πρόσφατο ρεκόρ 1-0-10. Την απουσία του Ρούντιγκερ θα την καλύψει το δίδυμο Μιλιτάο - Αλάμπα, έχει τρεις βασικούς στόπερ ο Αντσελότι που εναλλάσσονται. Στην θέση του Κρος θα κατέβει ο Βαλβέρδε, που θα επιστρέψει στην τριάδα των χαφ και θα ανοίξει χώρος για να μπει στην ενδεκάδα ο Ασένσιο. Η Βαγιεκάνο με 18 βαθμούς στην 9η θέση είναι άνετη και το παιχνίδι με την Ρεάλ συνήθως το χάνει, το διπλό στο 1,70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φενέρμπαχτσε - Σίβασπορ: 1 & Over 1,5 (απόδοση 1.55), 19:00
  • Ράγιο Βαγιεκάνο - Ρεάλ Μαδρίτης: 2 (απόδοση 1.70), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ