TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Επιστρέφει στην κορυφή η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα

Ο Ραφαέλ Βέιγκα της Παλμέιρας πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Σάο Πάουλο στο Brasileirao
Ο Ραφαέλ Βέιγκα της Παλμέιρας © 2022 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Μετά το χθεσινό 2/2 ο Τσάρλυ συνεχίζει με Βραζιλία που ποντάρει από το αποψινό πρόγραμμα σε δύο επιλογές.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής έριξαν την Παλμέιρας στην δεύτερη θέση. Ασφαλώς σήμερα (02:00 LIVE από το SPORT24) έχει την ευκαιρία να δώσει το παιχνίδι που χρωστάει και να πατήσει ξανά μόνη στην κορυφή.

Είναι πολλά τα τρία παιχνίδια χωρίς νίκη.

Τα τρία παιχνίδια όμως δίχως νίκη στο πρωτάθλημα είναι πάρα πολλά για μία ομάδα που την φετινή σεζόν διατυμπανίζει πως έχει σαν απόλυτο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Παλμέιρας έχασε την διαφορά ασφαλείας που είχε αποκτήσει εξακολουθεί όμως να δίνεται το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

Στις 02:00 ώρα Ελλάδος υποδέχεται την αδύναμη Κουιαμπά και υπάρχει απόλυτη προσήλωση για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Την περασμένη Πέμπτη αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Σάο Πάολο, κέρδιζε 2-0, είχε εκτέλεση πέναλτι για να πάρει προβάδισμα με τρία τέρματα το οποίο χάθηκε και στην συνέχεια η Σάο Πάολο μείωσε και πήγε την πρόκριση στα πέναλτι. Όλοι όμως με μία φωνή δηλώνουν πως το πρωτάθλημα είναι ο απόλυτος στόχος. Βατό το παιχνίδι με την Κουιαμπά ο άσος με over 1,5 ανάμεσα στο 1.45 -1.50.

Να παραμείνει σε απόσταση 4 βαθμών από την 4άδα

Στην Β’ κατηγορία η 5η Σπορτ Ρεσίφε υποδέχεται την ουραγό Βίλα Νόβα. Η Σπορτ προσπαθεί με ισοπαλίες εκτός έδρας και νίκες εντός να μείνει σε επαφή με την πρώτη 4άδα που δίνει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Χρειάζεται να κερδίσει τη Βίλα Νόβα για να διατηρηθεί σε απόσταση ενός αγώνα από την Γκρέμιο και να αξιοποιήσει την ήττα της Βάσκο και να μειώσει την διαφορά που τους χωρίζει στους 5 βαθμούς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν αλλάζει το παραμικρό στην Βίλα Νόβα παρότι έχει αλλάξει 3 προπονητές. Δεν φαίνεται πως υπάρχει η δυνατότητα για να διεκδικήσει έστω την παραμονή. Με τις συγκεκριμένες συνθήκες ο άσος στο 1.75 δίκαιος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παλμέιρας - Κουιαμπά: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.45 - 1.50), 02:00
  • Σπορτ Ρεσίφε - Βίλα Νόβα: 1 (απόδοση 1.75), 02:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ