TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Επαναφέρει τους βασικούς ο Ντεσάμπ, για το 3Χ3 η Δανία

Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Δανία στο Nations League στο Σταντ Ντε Φρανς
Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Δανία © 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS/ASSOCIATED PRESS

Σε φόρμα ο Τσάρλυ, μετά την χθεσινή τριάδα οδήγησε για τρίτη ημέρα στην σειρά στο ταμείο.

Κανένας δεν πρόκειται να σκάσει με το Nations League, όμως κανείς δεν θέλει και να ταπεινωθεί. Οι Γάλλοι έχασαν στην πρεμιέρα από την ανταγωνιστική Δανία σε ένα παιχνίδι υψηλού ρυθμού που θα μπορούσε να πάει παντου. Tην δεύτερη αγωνιστική ο Ντεσάμπ έβαλε αναπληρωματική ενδεκάδα στην Κροατία, προηγήθηκε, όμως συνέχισε να κάνει αλλαγές. Στο 79ο λεπτό πέρασε στο γήπεδο τον Κλάους της Λανς, και με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο φρόντισε αμέσως να κλωτσήσει αντίπαλο μέσα στην περιοχή και να παραχωρήσει το πέναλτι.

Επαναφέρει τους βασικούς

Οι Γάλλοι δεν θα σκάσουν αν δεν βγουν πρώτοι στον όμιλο, άλλωστε την κατέκτησαν φέτος τη διοργάνωση. Σίγουρα όμως δεν θα ρισκάρουν με το να πέσουν κατηγορία. Μετρούν μόλις 1 βαθμό σε δύο παιχνίδια, στην Κροατία ξεκούρασαν τους βασικούς τους ποδοσφαιριστές και σήμερα (21:45 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24) θα τους επαναφέρουν.

Καλά δείγματα έχουν δείξει και στα δύο πρώτα παιχνίδια τους οι Αυστριακοί, ακόμη και στην ήττα τους από τη Δανία ήταν αξιόμαχοι, όμως οι Γάλλοι ανήκουν σε πιο υψηλό επίπεδο, αρκεί να θέλουν να παίξουν για να κερδίσουν. Το γεγονός πως δεν έχουν πάρει κανένα από τα δύο πρώτα παιχνίδια, τους κάνει να είναι στην τσίτα για να περάσουν από τη Βιέννη. Ο Ντεσάμπ ξεκούρασε στην Κροατία, τους βασικούς και θα τους επαναφέρει σήμερα. Το διπλό σε πτώση, από το 1.80 στο 1.70. Ο λόγος που είναι πτωτικό λογικά έχει να κάνει με την διαρροή πως ο Ντεσάμπ θα επαναφέρει τους βασικούς.

Διαφορά ρυθμού και ταχύτητας

Οι Δανοί συνεχίζουν με σπασμένα φρένα. Μετά από το εντυπωσιακό Euro, του περασμένου καλοκαιριού, που έφτασαν μέχρι και τα ημιτελικά, ήρθε η πρώτη θέση στον όμιλο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το Nations League ξεκίνησαν με δύο διπλά. Βαρβάτες εκτός έδρας νίκες, στην έδρα της Γαλλίας και στη Βιέννη, με την Αυστρία να προέρχεται από το 3-0 στην Κροατία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι Δανοί επιστρέφουν στο σπίτι τους (21:45 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24), έχουν πολύ καλή ψυχολογία και φυσική κατάσταση. Συνολικά τον τελευταίο χρόνο, είναι καλύτερη ομάδα από τους Κροάτες και το μεγάλο τους όπλο, που περιμένω και να κάνει την διαφορά, είναι η ταχύτητα. Ο άσος των Δανών στο 1.90 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αυστρία - Γαλλία: 2 (απόδοση 1.70), 21:45
  • Δανία - Κροατία: 1 (απόδοση 1.90), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ