TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Δύο καλές αποδόσεις μονόπλευρου κινήτρου

Fenerbahce's head coach Jorge Jesus gestures during the Europa League group B soccer match between Fenerbahce and Rennes at Sukru Saracoglu stadium in Istanbul, Turkey, Thursday, Oct. 27, 2022. The match ended in a 3-3 draw. (AP Photo/Francisco Seco)
Fenerbahce's head coach Jorge Jesus gestures during the Europa League group B soccer match between Fenerbahce and Rennes at Sukru Saracoglu stadium in Istanbul, Turkey, Thursday, Oct. 27, 2022. The match ended in a 3-3 draw. (AP Photo/Francisco Seco) © 2022 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Με σύμμαχο το κίνητρο ο Τσάρλυ ποντάρει σε δύο στοιχηματικές επιλογές από το πρόγραμμα της Πέμπτης (03/11).

Για τον δεύτερο όμιλο η ελκυστική Φενέρμπαχτσε (22:00 COSMOTE SPORT 7, LIVE από το SPORT24) του πραγματικά σπουδαίου τεχνικού Ζέσους θα δώσει τη μάχη της πρώτης θέσης με τη Ρεν. Την περασμένη αγωνιστική βρέθηκε με 0-3 πίσω στο σκορ, κατάφερε όμως να αντιδράσει και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Αποτέλεσμα που φέρνει την μάχη της πρώτης θέσης και της απευθείας πρόκρισης στους 16 την τελευταία αγωνιστική.

Άλλαξε τα δεδομένα η σπουδαία δουλειά του Ζέσους

Η Φενέρ παίζει στην Κρακοβία με την αδιάφορη και αποκλεισμένη Ντινάμο Κιέβου και θέλει ίδιο η καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που θα πάρει η Ρεν στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας για πάρει την πρώτη θέση. Σε περίπτωση που κερδίσουν και οι δύο, η Φενέρ ξεκινά με ένα προβάδισμα ενός τέρματος. Έχει κάνει πραγματικά σπουδαία δουλειά ο Ζέσους η Ντινάμο ήταν η ομάδα που είχε αποκλείσει την Φενέρ το καλοκαίρι στον δρόμο για τους ομίλους του Champions League αυτή την εποχή όμως η διαφορά τους είναι τεράστια. Στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος η Φενέρ, στην 8η θέση του ουκρανικού με ρεκόρ 4-1-3 η Ντινάμο Κιέβου. Το διπλό ανάμεσα στο 1.90 - 1.95.

Με τα δεύτερα η Φράιμπουργκ

Στον 7ο όμιλο, εκεί που βρίσκεται ο Ολυμπιακός, η Καραμπάγκ θα υποδεχτεί την αδιάφορη και σίγουρα πρώτη Φράιμπουργκ (19:45 LIVE από το SPORT24 ) και με νίκη παίρνει το δεύτερο εισιτήριο. Το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρο, η Φράιμπουργκ την επόμενη εβδομάδα έχει να δώσει τρία παιχνίδια για το πρωτάθλημα οπότε πρέπει να παραμείνει φρέσκια και αναμένεται να μην ξεκινήσει κανένας από τους βασικούς. Ο άσος της Καραμπάγκ στο 2.10 στον μέσο όρο των εταιριών δίνει τη δεύτερη θέση στους Αζέρους δίχως να περιμένουν να μάθουν τι θα γίνει στο Φάληρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καραμπάγκ - Φράιμπουργκ: 1 (απόδοση 2.10), 19:45
  • Ντινάμο Κιέβου - Φενέρμπαχτσε: 2 (απόδοση 1.90 - 1.95), 22:00

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ