TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Δύο καλά πληρωμένοι άσοι στο Σαμπιονά

Τσάρλυ Προγνωστικά: Δύο καλά πληρωμένοι άσοι στο Σαμπιονά
@2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής (05/03) και κάνει παιχνίδι με το γαλλικό πρωτάθλημα.

Δύο πρόσφατες αλλαγές ηγεσίας στο Σαμπιονά, έχουν βελτιώσει σημαντικά τις ομάδες και θα οδηγήσουν στο σημερινό μας παιχνίδι.

Επέστρεψε στην ασφάλεια του Ζακαριάν

Η Μονπελιέ επανέφερε μετά από 1,5 χρόνο τον επιτυχημένο Ζακαριάν. Έναν άνθρωπο του συλλόγου, που έπαιξε ποδόσφαιρο στη Μονπελιέ, από το 1988-1998. Στις μικρές ομάδες της Μονπελιέ και σαν μέλος του τεχνικού τιμ την πρώτης ομάδας ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα και παρέμεινε μέχρι το 2006.

Έφυγε για να ξεκινήσει την καριέρα του σαν πρώτος προπονητής και επέστρεψε το 2017. Η τετραετία από το 2017 ως 2021, που βρέθηκε στο σύλλογο ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Δημιούργησε μία σκληρή ομάδα, που και στα τέσσερα χρόνια την είχε μόνιμα ανάμεσα στην έκτη και τη δέκατη θέση.

Το στάτους της Μονπελιέ μίκρυνε με την αποχώρησή του και πέρυσι τερμάτισε στη 13η θέση. Φανερά πιο σοφτ με τον Νταλ' Ολιό και φέτος έφθασε να κινδυνεύει με υποβιβασμό. Από τη στιγμή που τη φετινή σεζόν πέφτουν τέσσερις ομάδες, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Λοράν Νικολέν, αποφάσισε να επαναφέρει Ζακαριάν.

Είναι ξεκάθαρο πως πήρε την σωστή απόφαση. Η επιστροφή του έφερε άμεσα ένα ρεκόρ 2-1-0: Νίκη επί της Μπρεστ 3-0, διπλό στην Τρουά 1-0 και εντός έδρας ισοπαλία με τη Λανς 1-1. Αποτελέσματα που έφεραν τη Μονπελιέ στο + 6 από τον υποβιβασμό. Υποδέχεται σήμερα την ουραγό και ουσιαστικά υποβιβασμένη Ανζέ (16:00 Live από το SPORT24), που είναι ξεκάθαρο πως τα έχει παρατήσει και τρέχει ένα ρεκόρ 0-2-15. Ψηλά ο άσος στο 1.80.

Πήρε φωτιά με τον Αντονετί ο Ντιαλό

Ευεργετημένο από την αλλαγή προπονητή είναι και το Στρασβούργο. Ο έμπειρος Αντονετί ξέρει από δύσκολες αποστολές. Ανέλαβε ένα ρόστερ που ασφαλώς και δεν είναι για να υποβιβαστεί. Μιλάμε για την ίδια ομάδα, που πέρυσι έχασε για έναν βαθμό, την έξοδο στην Ευρώπη.

Στο ντεμπούτο του, κέρδισε με 2-1 την Ανζέ και την περασμένη αγωνιστική πήρε 1-1 στην έδρα της Κλερμόν. Με τον Αντονετί, έχει πάρει μπρος και ο φορ Ντιαλό που έχει πετύχει και τα τρία τέρματα, από τη στιγμή που ανέλαβε ο μέντορας του. Φέτος πέφτουν τέσσερις ομάδες και το Στρασβούργο βρίσκεται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, επομένως έχει ισχυρότατο κίνητρο.

Από τρεις σερί ήττες προέρχεται η Μπρεστ και έπεσε στη 18η θέση, στο -2 από τη σωτηρία (16:00 Live από το SPORT24). Ο άσος σε απόδοση 2.00 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονπελιέ - Ανζέ: 1 (απόδοση 1.80), 16:00
  • Στρασβούργο - Μπρεστ: 1 (απόδοση 2.00), 16:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ