TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Δύο φαβορί από τις ρεβάνς του Copa Libertadores

Ο Πέδρο της Φλαμένγκο πανηγυρίζει γκολ στο Copa Libertadores κόντρα στη Σπόρτινγκ Κριστάλ
Ο Πέδρο της Φλαμένγκο © 2022 BRUNA PRADO/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Βρισκόμαστε στα δεύτερα παιχνίδια στην φάση των "16" στο Copa Libertadores. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος στο τέλος της κανονικής διάρκειας θα κριθεί η πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι.

Στις 03:30 ώρα Ελλάδος η Ρίβερ θα υποδεχτεί τη Βελές (COSMOTE SPORT 8, LIVE από το SPORT24 ). Το πρώτο παιχνίδι έληξε 1-0 υπέρ της Βελές με τέρμα από πέναλτι στο 15ο λεπτό. Στη συνέχεια πήρε την κατοχή μπάλας, το παιχνίδι τελείωσε με κατοχή η Ρίβερ 63% στην έδρα της Βελές, όμως δεν είχε πραγματικά μεγάλες ευκαιρίες.

Ο άσος καλύπτει πολλά σενάρια

Η Ρίβερ είναι πιεσμένη από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Μετά την ήττα από τη Βέλες ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της Ουρακάν για το πρωτάθλημα σε παιχνίδι που πλήρωσε την αποβολή του Μαϊδάνα στο 30ο λεπτό. Ο συνήθως ψύχραιμος Γκαγιάρδο στο τέλος του αγώνα ακύρωσε την συνέντευξη τύπου δείχνοντας πως ψυχολογικά δεν βρίσκεται και στα καλύτερα του. Καταλαβαίνετε πόσο σημαντικής σημασίας είναι η ρεβάνς με την Βελές.

Η Ρίβερ χρειάζεται νίκη με ένα τέρμα διαφορά στο 90λεπτο για να πάει το παιχνίδι στα πέναλτι και νίκη με δύο τέρματα για να πάρει την πρόκριση. Η απλή νίκη της Ρίβερ καλύπτει το ενδεχόμενο να κριθεί η πρόκριση στα πέναλτι και όλα τα σενάρια που δίνουν πρόκριση στη Ρίβερ βρίσκεται στο 1.55 στον μέσο όρο των εταιριών.

Στο χέρι της να προκριθεί με δύο νίκες

Στις 03:30 ώρα Ελλάδος η Φλαμένγκο υποδέχεται τη Ντεπόρτες Τολίμα (LIVE από το SPORT24 ). Στο πρώτο παιχνίδι επικράτησε 1-0 στο 17ο λεπτό στην συνέχεια έπαιξε συντηρητικά και κατάφερε να κρατήσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το υπέρ της αποτέλεσμα. Η χρονιά ξεκίνησε άσχημα για τη Φλαμένγκο όμως η έλευση του έμπειρου τεχνικού Ντοριβάλ Τζούνιορ έχει αντιστρέψει το κλίμα.

Τρεις συνεχόμενες νίκες, δύο στο πρωτάθλημα, με 3-0 επί της Αμέρικα Μινέιρο και το περασμένο Σάββατο με 2-1 στην έδρα της Σάντος και ανάμεσα σε αυτά τα δύο παιχνίδια το 1-0 στην έδρα της Τολίμα έχουν φτιάξει το κλίμα. Το Libertadores είναι ένας στόχος που θα διεκδικήσει ο Ντοριβάλ, καθώς στο πρωτάθλημα έχει χαθεί έδαφος. Ασφαλώς και είναι στο χέρι της Φλαμένγκο να περάσει με δύο νίκες τη Ντεπόρτες Τολίμα. Ο άσος βρίσκεται ανάμεσα στο 1.45-1.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρίβερ - Βελές: 1 (απόδοση 1.55), 03:30
  • Φλαμένγκο - Τολίμα: 1 (απόδοση 1.45-1.50), 03:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ