TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Δύο διπλά τετράδας και η 4η εντός έδρας νίκη της Σεβίλλης

Ο Ιβάν Ράκιτιτς με τη φανέλα της Σεβίλλης
Ο Ιβάν Ράκιτιτς με τη φανέλα της Σεβίλλης 2022 JOSE LUIS CONTRERAS NAVARRO / AP PHOTO

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και ποντάρει σε μία τριάδα από Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία.

Όποιος παρακολουθεί τη Ρόμα καταλαβαίνει πως πρόκειται για μία ομάδα με δύο πρόσωπα. Όταν έχει στην διάθεση της τον Πάουλο Ντιμπάλα, μετά την Νάπολι, είναι η καλύτερη ομάδα στη Serie A. Χωρίς τον Ντιμπάλα, θα δυσκολευόταν να τερματίσει ακόμη και στην πρώτη δεκάδα.

Αξιόπιστη η Ρόμα με τον Ντιμπάλα στη σύνθεσή της

Επιστρέφοντας στη δράση από το Μουντιάλ, ο Μουρίνιο έχει στη διάθεσή του τον Αργεντίνο σταρ και η Ρόμα κάνει μία αξιόλογη πορεία, που την έχει φέρει στην πρώτη τετράδα. Πριν από δέκα ημέρες, στο παιχνίδι κυπέλλου, ο Μουρίνιο αναγκάστηκε όπως ο ίδιος δήλωσε, να προφυλάξει τον Ντιμπάλα και η Ρόμα αποκλείστηκε στο γήπεδο της από την ουραγό Κρεμονέζε. Αυτά όμως είναι γνωστά.

Η Ρόμα με Ντιμπάλα, Πελεγκρίνι, Έιμπραχαμ στην επιθετική της τριάδα, στο 3-4-3 του Μουρίνιο, πηγαίνει στο Λέτσε για να πάρει μία νίκη που θα την εδραιώσει στην πρώτη τετράδα (19:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Ασφαλώς και είναι στις δυνατότητες της να φύγει με το διπλό που βρίσκεται ανάμεσα στο 1.95-2.00 στο μέσο όρο των εταιριών.

Βγάζει τη θηλιά με όπλο την έδρα της

Στη La Liga, η Σεβίλλη, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, άρχισε να αξιοποιεί την έδρα της. Έχει κερδίσει στη σειρά τη Χετάφε 2-1, την Κάντιθ 1-0 και την Έλτσε με 3-0. Δεν σκότωσε κανένα θηρίο, όμως είναι μία καλή αρχή, μία βάση για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Είναι θέμα χρόνου να φθάσει στη μέση της βαθμολογίας η Σεβίλλη. Το χρειάζεται περισσότερο το σημερινό παιχνίδι σε σύγκριση με την άνετη στην 10η θέση Μαγιόρκα (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Ο άσος βρίσκεται ανάμεσα στο 1.95-2.00.

Με διαφορά η χειρότερη ομάδα της Πρέμιερ

Από την εποχή που ήταν στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, έγραφα πως η Μπόρνμουθ είναι η χειρότερη ομάδα της Premier League και είναι θέμα χρόνου να βρεθεί στην τελευταία τριάδα. Τρέχει ρεκόρ 1-2-9 από τις 8 Οκτώβρη, 0-1-5 από τις 25 Δεκέμβρη. Η Νιούκαστλ έμεινε στο 1-1 με την Γουέστ Χαμ και χρειάζεται να περάσει από το Μπόρνμουθ για να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα (19:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Το διπλό ανάμεσα στο 1.55-1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέτσε - Ρόμα: 2 (απόδοση 1.95- 2.00), 19:00
  • Σεβίλλη - Μαγιόρκα: 1 (απόδοση 1.95-2.00), 19:30
  • Μπόρνμουθ - Νιούκαστλ: 2 (απόδοση 1.55-1.60), 19:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ