TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Δύο διπλά στη μάχη του τίτλου

Οι παίκτες της Ιντερ πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί της Νάπολι
Οι παίκτες της Ιντερ πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί της Νάπολι © 2022 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε δύο διπλά από τη La Liga και τη Serie.

Με το πρώτο παιχνίδι στην επιστροφή στην δράση, η Ρεάλ έπιασε την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Τσάβι κόλλησε στο 1-1 με την Εσπανιόλ και με το δύσκολο διπλό που είχε πετύχει η Ρεάλ, στην έδρα της Βαγιαδολίδ, μία μέρα νωρίτερα, ισοβάθμησαν ξανά στην κορυφή. Αύριο η Μπάρτσα δίνει δύσκολο παιχνίδι στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο, οπότε καταλαβαίνετε πως αν η Ρεάλ περάσει από το Θεράμικα υπάρχουν πιθανότητες για προσπέρασμα (17:15 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Εκπαιδεύεται σε διαφορετικό στιλ ποδοσφαίρου

Η Βιγιαρέαλ βρίσκεται σε μία κατάσταση που προσπαθεί να μάθει το ποδόσφαιρο που παίζει ο νέος της προπονητής. Η Βιγιαρεάλ έχει εκπαιδευτεί από τον Ουνάι Έμερι σε ένα ποδόσφαιρο χώρου και υψηλής έντασης. Ο Κίκε Σετιέν είναι διαφορετικής φιλοσοφίας, θέλει η ομάδα του να έχει την κατοχή και να χτίζει τις επιθέσεις της. Χρειάζεται χρόνο αυτή η προσαρμογή και η Ρεάλ, που καίγεται για τη νίκη, μπορεί να σπάσει την παράδοση των πέντε συνεχόμενων ισοπαλιών στο Θεράμικα. Επίσης, έχει μπει και με έξτρα κίνητρο ο Μπενζεμά, μετά τα όσα συνέβησαν στην εθνική Γαλλίας και την ενόχλησή του για την στάση που κράτησε ο Ντεσάμπ. Το διπλό στο 2.10.

Έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα

Η Ίντερ έκανε αυτό που έπρεπε για να μπει γερά ξανά στη μάχη του τίτλου στη Serie A. Στο πρώτο παιχνίδι μετά την επανέναρξη της δράσης, κέρδισε την πρωτοπόρο Νάπολι, μείωσε τη διαφορά στους 8 βαθμούς και ελπίζει η διακοπή, που μεσολάβησε λόγω Μουντιάλ, να κόψει την φόρα στην ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, που πήγαινε με μαθηματική ακρίβεια προς τον τίτλο.

Το γκολ του Έντιν Τζέκο έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα. Σίγουρα, η Μόντσα έχει υψηλό κίνητρο, λόγω των Μπερλουσκόνι, Γκαλιάνι (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), όμως η Ίντερ έχει την υποχρέωση να χτίσει πάνω στη νίκη που πέτυχε επι της Νάπολι. Το διπλό της Ίντερ από 1.55 έως 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βιγιαρεάλ - Ρεάλ: 2 (απόδοση 2.10), 17:15
  • Μόντσα - Ίντερ: 2 (απόδοση 1.55 - 1.60), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ