TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Δύο άσοι βαθμολογικής διόρθωσης με αποδόσεις 1.85 και 1.95

Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγες στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ για την Premier League
Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγες στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ για την Premier League © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής (06/11) και καταλήγει σε δύο δυνατά πονταρίσματα.

Η σημερινή επιλογή θα γίνει με δύο καλά πληρωμένους άσους, από δύο ομάδες που έχουν χαλάσει λεφτά το καλοκαίρι, διαθέτουν ποιοτικό και πλούσιο ρόστερ και βρίσκονται πολύ πιο χαμηλά από τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Προγνωστικά Αγγλία: Κερδίζει και την βάζει από κάτω

Στην Premier League η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας (16:00 NOVASPORTS PRIME , LIVE από το SPORT24 ). Η ομάδα του Μόγιες πραγματοποίησε ένα πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν με ρεκόρ 1-1-5,όμως μετά την διακοπή για τις Εθνικές άρχισε να παίρνει τα πάνω της. Κέρδισε εντός τη Γουλβς, τη Φούλαμ και την Μπόρνμουθ με δύο γκολ διαφορά, ήρθε ισόπαλη εκτός με τη Σαουθάμπτον και έχασε στο όριο 1-0 στο Άνφιλντ και στο Ολντ Τράφορντ σε παιχνίδια που άξιζε να πάρει αποτέλεσμα.

Η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε την αγωνιστική στη 13η θέση, υποδέχεται την 10η Κρίσταλ Πάλας και αν την κερδίσει θα την βάλει από κάτω της. Είναι πολύ καλύτερη η ομάδα του Μόγιες, με πιο πλούσιο ρόστερ και με πολλούς ποδοσφαιριστές ικανούς να δημιουργήσουν και να σκοράρουν. Είναι δεδομένο πως σύντομα θα υπάρξει βαθμολογική απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο άσος ανάμεσα στο 1.90 και στο 1.95.

Προγνωστικά Γαλλία: Με ευρωπαϊκή αύρα

Στο Σαμπιονά η Νις πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο της στο Conference την τελευταία αγωνιστική με την ισοπαλία που απέσπασε στην Κολωνία και τίκαρε έναν σημαντικό στόχο. Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά, όμως οι εντυπώσεις διασώθηκαν με την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης. Η ομάδα του Φαβρ με ένα εντυπωσιακό ρόστερ ξεκίνησε την αγωνιστική από την 10η θέση και το ταλέντο που διαθέτει είναι για να χτυπήσει τριάδα. Υπάρχουν ομάδες που έχουν δέσει καλύτερα, όμως σύντομα θα βρεθεί κοντα στα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Υποδέχεται την Μπρεστ (16:00 LIVE από το SPORT24 ), που δεν κατάφερε να ανέβει επίπεδο με τον Ζακαριάν, η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε άδοξα και η Μπρεστ μέχρι τη διακοπή πηγαίνει με την υπηρεσιακή λύση του 39χρονου τεχνικού της Β’ ομάδας Μπρούνο Γκρούγκι. Βατό το παιχνίδι για τη Νις, που μπορεί να πατήσει στην ευρωπαϊκή επιτυχία, αλλά και να δώσει συνέχεια στο σημαντικό διπλό στην έδρα της Λοριάν. Ο άσος στο 1.85 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ - Κρίσταλ Πάλας: 1 (απόδοση 1.90 - 1.95), 16:00
  • Νις - Μπρεστ: 1 (απόδοση 1.85), 16:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ