TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Δυάδα φαβορί από τον τέταρτο όμιλο

Ο Εντέν Αζάρ στο παιχνίδι του Βελγίου με την Ολλανδία για το Nations League
Ο Εντέν Αζάρ στο παιχνίδι του Βελγίου με την Ολλανδία για το Nations League © 2022 GEERT VANDEN WIJNGAERT/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και επιλέγει δύο σημεία από τον τέταρτο όμιλο της League A στο Nations League.

Για τον τέταρτο όμιλο της πρώτης κατηγορίας στο Nations League 2022/23 οι Ουαλοί υποδέχονται τους Ολλανδούς στο Κάρντιφ (21:45 Novasports 1HD, Live από το SPORT24) και οι Βέλγοι τους Πολωνούς, στις Βρυξέλλες (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Στοιχήματος: Προανήγγειλε αλλαγές

Οι Ουαλοί προέρχονται από μία ιστορική επιτυχία. Την περασμένη Κυριακή, με πολύ μεγάλη δόση τύχης, η Ουαλία κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο Μουντιάλ μετά από 64 χρόνια. Οι Ουαλοί ήταν κατώτεροι από τους Ουκρανούς, είχαν όμως σε μεγάλη μέρα τον γκολκίπερ Χένεσι και πήραν προβάδισμα στο σκορ, χάρη στο αυτογκόλ του Γιαρμολένκο, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπέιλ.

Όπως είναι φυσικό, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέιτζ δήλωσε πως θα φρεσκάρει την ομάδα του. Τα βαριά χαρτιά της Ουαλίας, Μπέιλ, Ράμσι, Άλεν είναι επιβαρυμένοι με τραυματισμούς, έχουν τα καλά τους χρόνια στο παρελθόν και είναι δεδομένο πως θα χρειαστούν ξεκούραση. Για τις συνθήκες που διεξάγεται η διοργάνωση, οι Ολλανδοί έχουν τεράστιο πλεονέκτημα, διότι έδωσαν το τελευταίο τους παιχνίδι την περασμένη Παρασκευή, δηλαδή είχαν δύο μέρες παραπάνω ξεκούρασης.

Οι τρεις λόγοι που έριξαν στα τάρταρα το διπλό

Ήταν εντυπωσιακή η ομάδα του Φαν Χάαλ στο Βέλγιο. Το 3-5-2 και η επιλογή του να περάσει τον Μπεργκβάιν δίπλα στον Ντεπάι λειτούργησε. Η αργή άμυνα των Βέλγων ταπεινώθηκε και οι Οράνιε επικράτησαν με ένα εντυπωσιακό 4-1, στο ντέρμπι των Κάτω Χωρών. Οι εταιρίες αξιολογώντας την εικόνα των δύο ομάδων στα πρόσφατα παιχνίδια τους, τις δύο μέρες περισσότερες ξεκούρασης των Ολλανδών και τη δήλωση του Πέιτζ, πως θα ξεκουράσει τους παίκτες που έφεραν την πρόκριση, έχουν κατεβάσει το διπλό στο 1.50.

Προγνωστικά Τσάρλυ: Με κίνητρο απέναντι σε βατό αντίπαλο

Το Βέλγιο, δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τη συνταγή του Φαν Χάαλ, τράκαρε στο αμυντικό τείχος των Ολλανδών που έπαιξαν με τριάδα και πίσω χτυπήθηκε από την ταχύτητα των Οράνιε. Δεδομένα το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν τους ταίριαζε.

Η λογική πάντως λέει, πως αυτό το αποτέλεσμα τους θύμωσε και τους κρατά σε εγρήγορση για τον αγώνα με τη σαφώς πιο αργή και πιο ευάλωτη αμυντικά Πολωνία. Οι Πολωνοί στην πρεμιέρα τους, κέρδισαν με 2-1 μία πειραματική σύνθεση των Ουαλών.

Ο Πέιτζ είχε στο μυαλό του το ιστορικό παιχνίδι με την Ουκρανία, έκανε πολλές αλλαγές, παρόλα αυτά, οι Πολωνοί δεν κατάφεραν να κυριαρχήσουν. Κέρδισαν οριακά, με την εικόνα τους να προβληματίζει και τον Λεβαντόβσκι να δηλώνει πως "συνεχίζουμε να δημιουργούμε ελάχιστα". Οι Βέλγοι έχουν υψηλό κίνητρο για να απαντήσουν, ο αντίπαλος είναι στα μέτρα τους και ο άσος στο 1.60 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουαλία - Ολλανδία: 2 (απόδοση 1.50), 21:45
  • Βέλγιο - Πολωνία: 1 (απόδοση 1.60), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ