TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Διπλώνουν τις νίκες τους, πλησιάζουν στους στόχους τους

Ο άσος της Βιγιαρεάλ Ντάνι Παρέχο
Ο άσος της Βιγιαρεάλ Ντάνι Παρέχο © 2022 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρα (30/01) και καταλήγει σε δύο σημεία από τη Serie A και τη La Liga.

Η Βιγαρεάλ μετά το σοκ που υπέστη από την απόφαση του Ουνάι Έμερι να αποχωρήσει για την Άστον Βίλα, έχει καταφέρει να πάρει τα πάνω της και να μπει στο κόλπο για την τετράδα στη La Liga. Η πολύ άσχημη πορεία της Σεβίλλης, που έμεινε από νωρίς εκτός μάχης, αλλά και το γεγονός πως η Ατλέτικο δεν μοιάζει φέτος να έχει καπαρωμένη την έξοδο στο Champions League, έχει ανοίξει την όρεξη ομάδων όπως το "κίτρινο υποβρύχιο".

Με υπερ της παράδοση η Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ στο πρωτάθλημα τρέχει ένα ρεκόρ 4-1-0, το οποίο την έχει βάλει γερά στο κυνήγι της τετράδας. Αν κερδίσει σήμερα τη Βαγιεκάνο (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24) φθάνει στην τέταρτη θέση την Ατλέτικο στους 34 βαθμούς.

Η Ράγιο και πέρυσι κατάφερε να σωθεί νωρίς και στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος, η έλλειψη κινήτρου έπαιξε, το ρόλο της. Πέρασε εύκολα από την έδρα της η αξιόλογη Σοσιεδάδ την περασμένη αγωνιστική. Δέχτηκε δύο γρήγορα τέρματα και δεν αντέδρασε ποτέ. Πολύ κακή η παράδοση της Βαγιεκάνο στο Θεράμικα, 9-3-1 το συνολικό ρεκόρ, 7-1-0 από το 2000. Ο άσος καλά πληρωμένος ανάμεσα στο 1.75-1.80.

Ξεφεύγει στη μάχη της 7ης θέσης

Η Ουντινέζε, μετά από 10 παιχνίδια, επέστρεψε στις νίκες βγάζοντας διπλό με 1-0 στη Γένοβα επί της Σαμπντόρια. Στην πράξη αξιοποίησε το άγχος των γηπεδούχων για τη νίκη και τους χτύπησε στο τέλος.

Η ομάδα του Σοτίλ προπορεύεται σε ένα γκρουπ ομάδων, που διεκδικούν την έβδομη θέση. Σημειώνεται, ότι αν κατακτήσει το κύπελλο ομάδα που έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο από το πρωτάθλημα, κάτι που φαντάζει και το πιο πιθανό, η έβδομη θέση θα δώσει εισιτήριο για το Conference League.

Σε αυτή την μάχη, αν καταφέρει να διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι στην επίσης πιεσμένη για αποτέλεσμα Βερόνα θα αποσπαστεί 4 βαθμούς από την όγδοη Τορίνο (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Κλασική ομάδα έδρας η Βερόνα, δεν έχει νίκη μακριά από την έδρα, της τρέχει ρεκόρ 0-3-6. Ο άσος της Ουντιέζε στο 1.95 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουντινέζε - Βερόνα: 1 (απόδοση 1.95), 21:45
  • Βιγιαρεάλ - Βαγιεκάνο: 1 (απόδοση 1.80), 22:00

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ