TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Απόλυτος στόχος για την Παλμέιρας το πρωτάθλημα

Ο Ντανίλο της Παλμέιρας πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Έμελεκ στο Copa Libertadores | 18 Μαΐου 2022
Ο Ντανίλο της Παλμέιρας πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Έμελεκ στο Copa Libertadores © 2022 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας (20/06) και ποντάρει σε επιλογή του 2.40.

Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα φαντάζει το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Serie A. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει κατακτήσει τα πάντα στη Βραζιλία, εκτός από το πρωτάθλημα της Serie A και ξεκίνησε την σεζόν βάζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος ως απόλυτο στόχο.

Η Παλμέιρας τρέχει μία εξαιρετική σεζόν με ένα ρεκόρ 7-4-1, βρίσκεται στην πρώτη θέση, με την χθεσινοβραδινή νίκη της Κορίνθιανς επί της Γκοϊάς απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή. Θα πάει στο ντέρμπι με τη Σάο Πάουλο (02:00 LIVE από το SPORT24) με στόχο να κρατήσει τη διαφορά των 3 βαθμών και να επιβεβαιώσει την αίσθηση που έχει δημιουργηθεί πως φέτος είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τεράστια η διαφορά στην παραγωγή ευκαιριών

Προέρχεται από τρία εντυπωσιακά παιχνίδια. Δύο εντός έδρας τεσσάρες, με 4-0 επί της Μποταφόγκο και 4-2 επί της Γκοϊανιένσε και ανάμεσα το διπλό με 0-2 στην έδρα της Κοριτίμπα. Η Σάο Πάουλο, που αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο της στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, κέρδισε από τύχη με 1-0 την Αμέρικα Μινέιρο, ηττήθηκε μεσοβδόμαδα εύκολα με 1-0 από την Μποταφόγκο και δεν βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Δημιουργεί ελάχιστα, σκοράρει με το σταγονόμετρο και έχει πετύχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Παλμέιρας έχει με διαφορά την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 23 τέρματα, έχει την μεγαλύτερη απειλή με 17,8 τελικές ανά παιχνίδι, είναι πρώτη στις τελικές στον στόχο με 5,8, αλλά και η ομάδα με τα περισσότερα xGoals, 2,00 σε κάθε παιχνίδι. Σε όλες αυτές τις κατηγορίες η ομάδα του Ροζέριο Σένι βρίσκεται στην 9η θέση.

Το διπλό στην έδρα της Σάο Πάουλο δίνεται στο 2.40 και την κρατά στον ρόλο στη θέση που αξίζει να έχει. Αφεντικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες αγωνίζονται την ερχόμενη Πέμπτη για τον θεσμό του Κυπέλλου, όμως το πρωτάθλημα για την Παλμέιρας αποτελεί τον απόλυτο στόχο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάο Πάουλο - Παλμέιρας: 2 (απόδοση 2.40), 02:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ