TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Ξεκάθαρο φαβορί η Σίτι, μεγάλη μάχη στο Παρίσι

Ο άσος της Ρεάλ, Καρίμ Μπενζεμά κατευθύνεται στην αίθουσα Τύπου του Παρκ ντε Πρενς πριν το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του Champions League.
Ο άσος της Ρεάλ, Καρίμ Μπενζεμά κατευθύνεται στην αίθουσα Τύπου του Παρκ ντε Πρενς πριν το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν © 2022 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει τα δύο μεγάλα παιχνίδια της ημέρας στο Champions League και καταλήγει σε δυνατές στοιχηματικές προτάσεις.

Ξεκινάει ο χορός των νοκ άουτ στο Champions League και απόψε έχουμε ένα τεράστιο παιχνίδι στο Παρίσι (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Είναι πολύ νωρίς η φάση των «16», για να αποχωρήσει από τη διοργάνωση είτε η Παρί, είτε η Ρεάλ. Για όποιον συμβεί η αποτυχία θα είναι μεγάλη.

Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Όταν μιλάμε για μία ομάδα που έχει στη διάθεση της, τον Μέσι και τον Εμπαπέ, δεν μπορείς με τίποτα να μιλήσεις με ασφάλεια. Η αλήθεια όμως είναι, πως η μέχρι στιγμής εικόνα της Παρί δεν πείθει, πως έχει δημιουργηθεί το σύνολο για να κατακτήσει την διοργάνωση.

Επίσης υπάρχει μία περίεργη ατμόσφαιρα στο Παρίσι. Ο κόσμος δεν είναι ευχαριστημένος από τη διοίκηση, την περασμένη Παρασκευή με τη Ρεν, υπήρξε ανοιχτή διαμαρτυρία για τους χειρισμούς του Λεονάρντο. Τα ακριβά διαρκείας που δόθηκαν στους οργανωμένους, σε συνδυασμό με το φτωχό θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα και η μη ανανέωση του συμβολαίου του Εμπαπέ, έχουν δημιουργήσει πίεση και γκρίνια.

Εξάλλου, η διοίκηση δεν είναι ευχαριστημένη με τη δουλειά του Ποκετίνο και μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τη Νις, τον ενημέρωσε, πως δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν. Πιθανότερος αντικαταστάτης του θα είναι ο Ζιντάν. Βλέπουμε λοιπόν, πως δεν υπάρχει πλαίσιο επιτυχίας, ωστόσο κανένας δεν μπορεί με ασφάλεια να αποκλείσει το ενδεχόμενο οι Μέσι και Εμπαπέ να ανατρέψουν τα δεδομένα. Είναι όμως πραγματικότητα πως ο Αντσελότι, μοιάζει να έχει δημιουργήσει ένα πιο αξιόπιστο σύνολο.

Καλύτερη βάση η Ρεάλ

Το μεγάλο ερωτηματικό για τη Ρεάλ, είναι ο Μπενζεμά, ο οποίος μπήκε στην αποστολή και μάλιστα παραβρέθηκε και στη συνέντευξη Τύπου. Όλα λοιπόν δείχνουν πως θα είναι παρών στο μεγάλο ραντεβού. Αγώνα δρόμου έχει κάνει και ο Νεϊμάρ και ο Βραζιλιάνος μπήκε στην αποστολή, δεν είναι σίγουρο όμως, αν θα καταφέρει να ξεκινήσει στην ενδεκάδα, ή θα πάρει λίγο χρόνο από τον πάγκο.

Η Ρεάλ σαν ομάδα, με τους Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρος έχει καλύτερη βάση. Επίσης, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την εντυπωσιακή άνοδο στην καριέρα του Βινίσιους, αλλά και τον συνδυασμό κλάσης, αποτελεσματικότητας και προσωπικότητας που βγάζει ο Μπενζεμά. Όλα αυτά την κάνουν οριακό φαβορί για την πρόκριση.

Όποιος βλέπει το τελευταίο διάστημα τη Ρεάλ, ξέρει καλά, πως οι Κουρτουά και Κασεμίρο προσφέρουν σοβαρή αμυντική ασφάλεια και βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο φόρμας. Από τη στιγμή που το εκτός έδρας γκολ έχει καταργηθεί, την ισοπαλία, που θα αφήσει ανοιχτή την πρόκριση, δεν πρόκειται να τη φοβηθεί ούτε ο γηπεδούχος, ούτε ο φιλοξενούμενος. Το Χ2Δ ανάμεσα στο 1.85-1.90.

Σπόρτινγκ - Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Σπόρτινκ κατάφερε να περάσει στη φάση των νοκ άουτ της διοργάνωσης για δεύτερη φορά και για πρώτη μετά από 13 χρόνια. Αναμφίβολα πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία ότι βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο.

Η κλήρωση όμως δεν την ευνόησε, διότι την έφερε αντίπαλο με ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η Σίτι απέναντι σε κατώτερους, ξέρει να παίζει άμυνα μέσα από τη δική της εξαντλητική κατοχή και να κερδίζει τα παιχνίδια της.

Δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα ο Γκουαρντιόλα να λύσει. Τον τιμωρημένο Γουόκερ στα δεξιά θα τον αντικαταστήσει ο ξεκούραστος Κανσέλο και θα μείνει αριστερά ο Ζιντσένκο. Στον άξονα, τριάδα αναμένεται να είναι οι Ρόδρι, Ντε Μπρούιν, Μπερνάντο και οι Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Φόντεν στην επίθεση. Το διπλό με over 1,5 στο 1.55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παρί - Ρεάλ: Χ2 (απόδοση 1.85-1.90), 22:00
  • Σπόρτινγκ - Μάντσεστερ Σίτι: 2 & over 1,5 (απόδοση 1.55), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ