TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοίχημα: Το φαβορί του Κόπα Άφρικα στο 1.75 και το σερί στο 1.70

Ο Άνταμ Μάρουσιτς της Λάτσιο κόντρα στον Ντούσαν Βλάχοβιτς της Φιορεντίνα σε ματς για τη Serie A στο Ολίμπικο
Ο Άνταμ Μάρουσιτς της Λάτσιο κόντρα στον Ντούσαν Βλάχοβιτς της Φιορεντίνα © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Δεύτερη μέρα του Κόπα Άφρικα και το ενδιαφέρον στρέφεται στο Σενεγάλη - Ζιμπάμπουε. Ποντάρισμα σε δύο επιλογές από το πρόγραμμα της Δευτέρας.

Δεύτερη ημέρα του Κόπα Άφρικα και στη μάχη μπαίνει το μεγάλο φαβορί. Βάσει ρόστερ η Σενεγάλη έχει πάρει τον τίτλο του φαβορί στη διοργάνωση. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά, που πηγαίνει στο συγκεκριμένο τουρνουά, σαν φαβορί, ποτέ όμως δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει το τίτλο.

Ρόστερ γεμάτο ποιότητα και ευρωπαϊκή εμπειρία

Ασφαλώς και χρειάζεται ένα καλό ξεκίνημα (15:00 LIVE από το SPORT24) για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Το ρόστερ είναι γεμάτο με ποδοσφαιριστές που κάνουν στην Ευρώπη τη διαφορά. Κάτω από τα δοκάρια ο Μεντί της Τσέλσι, στο κέντρο της άμυνας ο Ντιαλό της Παρί, με τον Σισέ του Ολυμπιακού, μπροστά τους θα παίξει ο Κονατέ της Λίβερπουλ, δίπλα του ο Γκέιγ της Παρί και για την μεσοεπιθετική τετράδα, εκτός από τον Μανέ, έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στον Μπουλαγέ, Ντία της Βιγιαρεάλ, τον Κεϊτά Μπαλντέ της Κάλιαρι, τον αρχισκόρερ του Στρασβούργο Ντιαλό, το αστέρι της Γουότφορντ Σαρ και τον ταχύτατο νεαρό επιθετικό της Μαρσέιγ, Ντιένγκ.

Η διαφορά επιπέδου με τη Ζιμπάμπουε τεράστια. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που παίζει σε κάποιο μεγάλο πρωτάθλημα είναι ο Καντεγουερέ της Λιόν. Από εκεί και πέρα στην Ευρώπη παίζουν ακόμη δύο ποδοσφαιριστές, ο αμυντικός Ζεμούρα στην Μπόρνμουθ και ο επιθετικός Μουσκουέ στη Λούτον. Τα τελευταία 20 χρόνια η Ζιμπάμπουε έχει φτάσει 4 φορές στο Κόπα Άφρικα, ποτέ δεν έχει περάσει από τους ομίλους. Άλλες δύο φορές έχουν συναντηθεί στην διοργάνωση οι δύο ομάδες η Σενεγάλη έχει κερδίσει με 2-0 και στο Κόπα Άφρικα του 2006 και του 2017. Ο άσος με over 1,5 στο 1,75 στο μέσο όρο των εταιριών, κρίνεται δίκαιος.

Η παράδοση δείχνει τον δρόμο

Επιστροφή στη δράση για Τορίνο και Φιορεντίνα (18:00 COSMOTE 2, LIVE από το το SPORT 24 ). Οι δύο ομάδες έχουν να αγωνιστούν από τις 22 Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι της Τορίνο στο Μπέργκαμο αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, που είχαν βρεθεί στην ομάδα του Γιούριτς, 6 ποδοσφαιριστές και δύο από το τεχνικό επιτελείο. Τα πράγματα όμως έχουν βελτιωθεί και την ώρα που γράφεται το κείμενο μόνο οι Ανσάλντι και Βέρντι παραμένουν θετικοί. Για το Κόπα Άφρικα λείπει ο βασικός αριστερός μπακ Ανίτα, σε συνδυασμό με την απουσία του Ανσάλντι εκεί δημιουργείται μία τρύπα, που πρέπει να την καλύψει ο Γιούριτς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η διοίκηση της Φιορεντίνα δείχνει εμπράκτως πως θέλει να βοηθήσει την προσπάθεια του Ιταλιάνο, και απέκτησε τον δημιουργικό Ικονέ από τη Λιλ και σαν δεύτερο φορ τον Πιόντεκ από την Χέρτα που είχε εμπειρία από την Serie A καθώς έχει αγωνιστεί σε Τζένοα και Μίλαν. Στο Κόπα Άφρικα ο εναλλακτικός χαφ Αμραμπατ (11/0, 10 αλλ.). Με κορονοϊό ο συχνά εξτρέμ Σοτίλ (13/2) και ο αναπληρωματικός χαφ Μπενάσι (6/0, 5 αλλ.). Και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει και μία παράδοση, που δεν γίνεται να αγνοηθεί, στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο Τορίνο έχουν γκολ και από τις δύο ομάδες. Το Goal/Goal στο 1.70 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σενεγάλη - Ζιμπάμπουε: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.75), 15:00
  • Τορίνο - Φιορεντίνα: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 18:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ