TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Θα παίξουν και για τον Μιχαΐλοβιτς στην Μπολόνια

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στον πάγκο της Μπολόνια σε αναμέτρηση κόντρα στη Ρόμα στο Ολίμπικο
Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στον πάγκο της Μπολόνια © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το πρόγραμμα της Δευτέρας (21/02) στη Serie A και καταλήγει σε δύο δυνατά πονταρίσματα.

Πραγματικός χαμός γίνεται στην Ιταλία. Η ισοπαλία της Μίλαν στη Σαλερνιτάνα και η εντός έδρας ήττα της Ίντερ από τη Σασουόλο, δίνουν το δικαίωμα στη Νάπολι να μπει πολύ γερά στη μάχη του τίτλου. Κερδίζει ένα ντέρμπι που έχει μάθει να το κερδίζει και πατάει στην πρώτη θέση. Φτάνει στους 56 βαθμούς τη Μίλαν και αφήνει 2 βαθμούς πίσω την Ίντερ, που χρωστάει όμως το παιχνίδι στην Μπολόνια.

Η Νάπολι βρίσκεται ανάμεσα στα δύο παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα, γνωρίζει όμως πως τόσο μεγάλη ευκαιρία για να κατακτήσει τη Serie A, δεν πρόκειται να ξαναβρεί.

Κάλιαρι - Νάπολι: Αξιόπιστη με Όσιμεν

Ο Ινσίνιε δεν θα ξεκινήσει αλλά από την ημέρα που επέστρεψε ο Οσιμέν στην κορυφή της επίθεσης, η Νάπολι βρήκε ξανά την αξιοπιστία της. Ο συνδυασμός ταχύτητας και δύναμης του Όσιμεν, κάνει πιο εύκολο πιο βατό τον δρόμο για τους υπόλοιπους να φτάσουν σε εκτέλεση. Δεν είναι τυχαίο που το διάστημα που έλειψε η Νάπολι κέρδισε μόλις τα 3 από τα 8 παιχνίδια που έδωσε στο πρωτάθλημα, ρεκόρ 3-2-3. Η Κάλιαρι (20:00 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ) βρίσκεται σε ένα διάστημα που παίρνει αποτελέσματα για να παραμείνει στην κατηγορία, έχει όμως απουσίες και πολύ κακή παράδοση με τη Νάπολι.

Δεν προλαβαίνει ο έμπειρος φορ Παβολέτι (21/5) και ο βασικός αριστερός μπακ/χαφ Λυκογιάννης (22/0). Αμφίβολοι σε δεύτερο οι βασικοί στόπερ Καρμπόνι (22/0), Λοβάτο (5/0, 6/0 Αταλάντα). Σταθερά εκτός ο βασικός μπακ/χαφ Νάντες (17/0), ο βασικός χαφ Στρούτμαν (10/0) και ο στόπερ Βαλουκίεβιτς (5/0).

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Νάπολι έχει να ηττηθεί στο Κάλιαρι από την σεζόν 2008-09 και τρέχει ρεκόρ 0-3-8. Σήμερα το διπλό το χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Στο 1.65 το διπλό.

Μπολόνια - Σπέτσια: Οι δύο σταθερές

Η Μπολόνια δεν αποδίδει καλά το τελευταίο διάστημα, πέρασε προβλήματα με τον κορονοϊό και είχε και απουσίες στο Κόπα Άφρικα. Το ρεπορτάζ της για το σημερινό κρίσιμο παιχνίδι με τη Σπέτσια έχει στρώσει. Για δύο πράγματα είμαι βέβαιος για την Μπολόνια. Δεν είναι ομάδα για να κινδυνέψει και πως για διάφορους λόγους οι παίκτες είναι δεμένοι με τον προπονητή τους. Για να μείνουν αυτές οι δύο σταθερές, θα πρέπει σήμερα να κερδίσουν τη Σπέτσια. Το αρνητικό σερί έχει φέρει την Μπολόνια στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και έχει φέρει ψίθυρους για πιθανή αντικατάσταση του Μιχαΐλοβιτς με τον Πίρλο.

Από το 2019 που ανέλαβε όσες φορές βρέθηκε σε δύσκολη θέση οι παίκτες του έπαιξαν και για αυτόν και κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ομάδα. Σήμερα είναι μία τέτοια συγκυρία. Η Σπέτσια (22:00 COSMOTE SPORT 9, LIVE από το SPORT24 ) το τελευταίο διάστημα έχει πάρει παραπάνω από ό,τι αξίζει, η Μπολόνια απέναντι της έχει ρεκόρ 9-1-0. Ο άσος στο 1.95, μέση τιμή της αγοράς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάλιαρι - Νάπολι: 2 (απόδοση 1.65), 20:00
  • Μπολόνια - Σπέτσια: 1 (1.95), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ