TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Τέσσερις επιλογές από το 1.70 έως το 2.10

Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα σε αναμέτρηση κόντρα στην Μπενφίκα για το Champions League
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής (12/02) και επικεντρώνεται σε τέσσερις επιλογές μέχρι το 2.10 από τα μεγάλα πρωταθλήματα.

Η Τότεναμ αμύνθηκε επιπόλαια μετά το 2-1 και έχασε όχι μόνο τη νίκη, αλλά ολόκληρο το παιχνίδι με την Σαουθάμπτον. Ο κύριος λόγος ήταν η προβληματική κάλυψη του Έμερσον στο παιχνίδι που γινόταν από την απέναντι πλευρά. Δύο φορές χτύπησε σε αυτήν την αδυναμία η Σαουθάμπτον και πήρε το παιχνίδι.

Ακολουθούν τρία εκτός έδρας

Η ομάδα του Κόντε πάντως παραμένει στο κόλπο της 4ης θέσης. Πρέπει όμως οπωσδήποτε να κερδίσει σήμερα τη Γουλβς (16:00 COSMOTE SPORT 5, LIVE από το SPORT24 ) γιατί ακολουθούν τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Σίτι, Λιντς και Μπέρνλι. Η Γουλβς αντιμετωπίζει δυσκολία στο σκοράρισμα ολόκληρη την σεζόν, η αποχώρηση του Τραορέ την κάνει ακόμα πιο αργή και εύκολα αντιμετωπίσιμη. Η ήττα από τη Σαουθάμπτον θα κάνει τον Κόντε και τους παίκτες του να δουν με μεγάλη προσοχή το παιχνίδι. Ο άσος στο 1.70.

Μόνο ο ένας μπορεί να το παλέψει

Αγώνας "μελλοθάνατων" για τη Serie A. Τζένοα και Σαλερνιτάνα βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις, στο -6 και στο -9 από την παραμονή. Και οι δύο ομάδες την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου δημιούργησαν ένα καινούριο σύνολο για να δώσει την ύστατη μάχη. Η Τζένοα έκανε 10 μεταγραφές η Σαλερνιτάνα 15. Το πρώτο δείγμα για την Τζένοα θετικό. Ήταν στιβαρή αμυντικά, προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και απειλήθηκε μόνο όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο. Δέχτηκε το εντυπωσιακό γκολ του Ζανιόλο στις καθυστερήσεις, γλίτωσε από το VAR.

Σαν ομάδα είχε συνοχή , ενώ ο Γερμανός τεχνικός Αλεξάντερ Μπλεσίν κέρδισε πόντους από το στήσιμο της ομάδας του. Η Σαλερνιτάνα πέτυχε δύο τέρματα νωρίς, όμως ισοφαρίστηκε από αμυντικά λάθη που χάρισαν δύο πέναλτι στην Σπέτσια. Συνολικά έδειξε πιο έτοιμη η Τζένοα και η αλήθεια είναι πως αν μία από τις δύο ομάδες θα μπορέσει στο τέλος να δώσει μάχη για την παραμονή αυτή είναι η ομάδα της Γένοβας (16:00 COSMOTE SPORT 4 , LIVE από το SPORT24). Με βάση αυτό το κριτήριο θα γίνει και η επιλογή σημείου. Ο άσος στο 1.85.

Άμυνα για τα πανηγύρια

Η χρονιά δεν φαίνεται να μπορεί να γυρίσει στη Λεβάντε (17:15 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24). Πέτυχε την πρώτη της νίκη με μεγάλη δόση τύχης στις 8 Ιανουαρίου απέναντι στην Μαγιόρκα, στην συνέχεια τα αποτελέσματα συνέχισαν να έχουν μία φυσιολογική πορεία. Ήττα με 0-2 εντός από την Κάντιθ, ήττα με 3-0 στη Χετάφε. Έχει πολύ μεγάλο αμυντικό ζήτημα η ομάδα του Λίσκι. Δέχεται 2,09 τέρματα το παιχνίδι από την αρχή της σεζόν και 3,00 τέρματα το παιχνίδι από τότε που έχει αναλάβει την ομάδα ο Ιταλός τεχνικός.

Η Μπέτις είναι πολύ γρήγορη στο δημιουργικό κομμάτι και ασφαλώς μπορεί να αξιοποιήσει την αργή και ασύνδετη άμυνα της Λεβάντε. Το γεγονός πως οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο την νίκη αναμένεται να κάνει ακόμη πιο εύκολο το έργο της Μπέτις. Μεσοβδόμαδα πήραν σοβαρό προβάδισμα για τον τελικό του Κυπέλλου, καθώς κέρδισαν 2-1 στο πρώτο ημιτελικό στην έδρα της Βαγιεκάνο. Στο πρωτάθλημα βρίσκονται στην 3η θέση και ένα διπλό στην Λεβάντε θα τους κρατήσει σε τροχιά Champions League. Το διπλό στο 2.10.

Η φόρμα δείχνει Μπάρτσα

Έχουμε ντέρμπι Καταλονίας (22:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24) και η φόρμα δείχνει Μπαρτσελόνα. Ο Τσάβι έχει επαναφέρει στην Μπάρτσα το χαρακτήρα του συλλόγου. Οι καλές εμφανίσεις έχουν αρχίσει να φέρνουν και αποτελέσματα. Ένα αήττητο ρεκόρ 4-3-0 και η 4άρα επί της Ατλέτικο την έβαλε ξανά στην πρώτη 4άδα.

Η Εσπανιόλ δεν πατάει καλά το 2022. Η χρονιά ξεκίνησε με την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Έλτσε, στη συνέχεια ακολούθησε η ισοπαλία με 2-2 στην Κάντιθ, ο αποκλεισμός από το Κύπελλο, ήττα 2-1 στη Μαγιόρκα, η εντός έδρας ήττα με 4-1 από την Μπέτις και νέα ήττα την περασμένη Δευτέρα στην Μπιλμπάο με 2-1. Το διπλό στο 1.75 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τότεναμ - Γουλβς: 1 (απόδοση 1.70), 16:00
  • Τζένοα - Σαλερνιτάνα: 1 (απόδοση 1.85), 16:00
  • Λεβάντε - Μπέτις: 2 (απόδοση 2.10), 17:15
  • Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα: 2 (απόδοση 1.75), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ