TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοίχημα: Παίρνουμε μαζί μας την παράταση και την έκπληξη

Ο Μούσα Μπάροου της Γκάμπια πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Γουινέα στη φάση των 16 στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, που διεξάγεται στο Καμερούν
Ο Μούσα Μπάροου της Γκάμπια πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Γουινέα στη φάση των 16 στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής Ⓒ 2022 SUNDAY ALAMBA/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικο πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε μία πρόταση από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Φθάσαμε στα προημιτελικά στο Κόπα Άφρικα. Το Καμερούν φιλοξενεί τη διοργάνωση, όμως η μέχρις στιγμής εικόνα του είναι αποκαρδιωτική. Στην πρεμιέρα έπαιξε πολύ χειρότερα από την Μπουρκίνα Φάσο, έμεινε δίκαια πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι σε 2-1.

Έπαιξε καλά μόνο στο 4-1 επί της αδύναμης Αιθιοπίας. Την τελευταία αγωνιστική, μοιράστηκε από ένα βαθμό στο παιχνίδι με το Πράσινο Ακρωτήρι. Αποτέλεσμα πάντως που έδινε και στους δύο αυτό που ήθελαν, πρώτη θέση στο Καμερούν, πρόκριση στο Πράσινο Ακρωτήρι.

Το παιχνίδι που ήταν ντροπή για τους διοργανωτές, ήταν αυτό με τις Νήσους Κομόρες. Ο αντίπαλος δεν είχε τερματοφύλακα στη σύνθεση του, ξεκίνησε ακραίος μπακ κάτω από τα δοκάρια και από το 7ο λεπτό έπαιξε με παίκτη λιγότερο, παρόλα αυτά το Καμερούν κέρδισε μόνο με 2-1 και μάλιστα στο τέλος ταμπουρώθηκε για να μην ισοφαριστεί!

Η Γκάμπια ήδη έκανε την έκπληξη στο προηγούμενο γύρο, αφήνοντας εκτός διοργάνωσης τη Γουινέα. Παίζει πολύ καλή άμυνα, έχει πετύχει τρεις νίκες με 1-0 και έχει πάρει ισοπαλία με 1-1 στον όμιλο από το Μάλι. Έχει στο ρόστερ της, τον παικταρά Μούσα Μπάροου, που κάνει τρομερό τουρνουά και έχει πετύχει δύο γκολ και δύο ασίστ.

Θα είναι σκληρό καρύδι απέναντι στο Καμερούν (18:00 Live από το SPORT24), ενώ το ενδεχόμενο παράτασης είναι πιθανό. Στο 2.60 η διπλή ευκαιρία, δηλαδή να πάρουμε μαζί μας το πολύ πιθανό ενδεχόμενο της παράτασης και να κάνει η Γκάμπια την έκπληξη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκάμπια - Καμερούν: 1Χ (απόδοση 2.60), 18:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ