TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοίχημα: Με την έδρα και τη φόρμα στο Coppa Italia

Ο Ολιβιέ Ζιρού πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Κάλιαρι
Ο Ολιβιέ Ζιρού πανηγυρίζει © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ημέρα Κυπέλλου στην Ιταλία και η προσοχή στρέφεται σε δύο δυνατά πονταρίσματα.

Συνεχίζεται η φάση των "16" για το Κύπελλο στην Ιταλία. Η Νάπολι υποδέχεται τη Φιορεντίνα (19:00 NOVASPORTS 3, LIVE από το SPORT24 ) και ο νικητής θα παίξει εντός έδρας στα προημιτελικά με την Αταλάντα.

Μπήκε καλύτερα το 2022

Έχοντας στο μυαλό μας τον τρόπο που παρουσιάστηκαν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς η Νάπολι έχει σίγουρα το προβάδισμα. Ήταν και ένα ζητούμενο αν θα καταφέρει να σταθεί όρθια μετά το άσχημο κλείσιμο που έκανε στο 2021. Παρά τα προβλήματα η ομάδα του Σπαλέτι πήγε στο Τορίνο, έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση με την Γιουβέντους και πήρε εύκολα τον βαθμό της ισοπαλίας, κυριάρχησε της Σαμπντόρια και το τελικό 1-0 δεν δείχνει την πραγματική εικόνα του αγώνα.

Στη Νάπολι διψάνε για τίτλους και είναι λογικό να θέλουν να κρατήσουν ανοιχτή την προοπτική του Κυπέλλου. Υποδέχονται τη Φιορεντίνα, που δεν μπήκε καν στο γήπεδο στο παιχνίδι με την Τορίνο. Διασύρθηκε η ομάδα του Ιταλιάνο, έχασε πολύ εύκολα με 4-0. Υπάρχει ένα μομέντουμ που δείχνει πως η Νάπολι είναι σε καλύτερη κατάσταση, επίσης για παιχνίδι Κυπέλλου είναι σημαντικό πως η Νάπολι έπαιξε ένα εντός έδρας παιχνίδι που διαχειρίστηκε εύκολα το απόγευμα της Κυριακής, ενώ η Φιορεντίνα Δευτέρα βράδυ στο Τορίνο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Σπαλέτι έχει προβλήματα, όμως θα πάει με την ομάδα που του έδειξε καλό πρόσωπο στα τελευταία δύο παιχνίδια. Τον βοηθάει κιόλας που το προηγούμενο παιχνίδι έγινε Κυριακή και παίζει ξανά Δευτέρα στην Μπολόνια. Τα πράγματα για τον Ιταλιάνο, που είχε αγώνα Δευτέρα βράδυ, είναι πιο δύσκολα, έδειξε και άσχημη εικόνα η ομάδα του και φαίνεται πως θα πάει σε φρεσκάρισμα. Ο άσος στο 1.90 στο μέσο όρο των εταιριών.

Η Μίλαν υποδέχεται την Τζένοα (22:00 NOVASPORTS 3, LIVE από το SPORT24 ) και αν περάσει θα αγωνιστεί ξανά εντός έδρας για τα προημιτελικά με τον νικητή του ζευγαριού Λάτσιο - Ουντινέζε.

Τελειώνει ο Σεφτσένκο

Έτσι όπως είναι η κατάσταση στην Τζένοα, το τελευταίο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι αν η ομάδα συνεχίσει στο Κύπελλο. Η επιλογή Σεφτσένκο αποδείχτηκε καταστροφική. Το ρεκόρ με τον Ουκρανό στον πάγκο είναι 0-3-6 με 3-13 τέρματα. Η εντός έδρας ήττα στο κομβικό παιχνίδι με την Σπέτσια φαίνεται πως ράγισε οριστικά το γυαλί. Τα ρεπορτάζ λένε πως το σημερινό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι του στον πάγκο, καθώς η διοίκηση της ομάδας ψάχνει για προπονητή. Δεν είναι και σίγουρο αν θα κάτσει καθώς, είναι θετικός στον κορονοϊό και αναμένεται να κάνει τεστ πριν το παιχνίδι.

Όλα αυτά φυσικά δεν παίζουν κανένα ρόλο, η Τζένοα δεν είναι καλά, έχει ανάγκη να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο αυτή την εποχή μοιάζει σαν μία αγγαρεία. Η Μίλαν έχει φιλοδοξίες, το δικαίωμα να φτάσει στα ημιτελικά παίζοντας στο γήπεδο της και φυσικά μπορεί εύκολα να καθαρίσει την άρρωστη Τζένοα. Ο άσος με over 1,5 στο 1.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι - Φιορεντίνα: 1 (απόδοση 1.90), 19:00
  • Μίλαν - Τζένοα: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.50), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ