TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοίχημα: Με Μαρσιάλ και καλές επιστροφές η Σεβίλλη

Οι παίκτες της Ιντερ πανηγυρίζουν κόντρα στην Έμπολι σε ματς για το κύπελλο Ιταλίας
Οι παίκτες της Ιντερ πανηγυρίζουν Ⓒ 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ μετά τον καλοπληρωμένο άσο της Χετάφε την Παρασκευή, συνεχίζει με ακόμη τρεις δυνατές στοιχηματικές επιλογές το Σάββατο.

Η Ρόμα μετά από το απίθανο κάζο από τη Γιουβέντους, κέρδισε δύο παιχνίδια στη σειρά και βρήκε την ηρεμία της. Ο Μουρίνιο βέβαια, δεν έχει καταφέρει να της αλλάξει τον χαρακτήρα. Έχει διατηρηθεί πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με πέρυσι. Με εξαίρεση το διπλό στο Μπέργκαμο, είναι μία ομάδα που βγάζει συνέπεια και κερδίζει τους κατώτερους, δεν μπορεί όμως να κάνει την υπέρβαση απέναντι σε πιο ανταγωνιστικούς αντιπάλους. Η Τζένοα μοιάζει πάντως ένα βατό εμπόδιο (16:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Ιταλία: Άλλαξαν όλη την ομάδα στην Τζένοα

Η επιλογή Σεφτσένκο αποδείχθηκε καταστροφική. Ο Ουκρανός τεχνικός έκανε ντεμπούτο στις 21 Νοεμβρίου στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ρόμα, όπου ηττήθηκε με 0-2. Συνολικά το ρεκόρ του ήταν 0-2-6. Τον διαδέχθηκε ο Αλεξάντερ Μπλεσίν, που ήταν τεχνικός της Οστάνδης.

Η διοίκηση, πέρα από ακόμα μία επιλογή ρίσκου στον πάγκο της ομάδας της Γένοβα, αποφάσισε να αλλάξει ολόκληρο το ρόστερ, έφυγαν δέκα ποδοσφαιριστές και αποκτήθηκαν 12. Ασφαλώς και θα χρειαστεί χρόνο ο Μπλεσίν για να δέσει την ομάδα. Η Ρόμα απέκτησε σαν δανεικούς τους Ολιβέιρα και Μέιντλαντ Νάιλς, που ήδη έχουν μπει στο ροτέισον. Ο Ολιβέιρα έχει βάλει δύο γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια, ενώ ο Μουρίνιο χρησιμοποιεί τον Μέντλαντ Νάιλς στην πλευρά ως μπακ χαφ. Ο άσος με over 1,5 στο 1,55.

Το ντέρμπι έχει δίκαιο φαβορί

Στις 7 Νοεμβρίου, πριν το πρώτο ντέρμπι του Μιλάνου, η Ίντερ ήταν επτά βαθμούς πίσω από τη Μίλαν και τη Νάπολι. Το τελικό αποτέλεσμα ισόπαλο 1-1, αλλά η εικόνα του αγώνα έδειχνε πως σύντομα η Ίντερ θα μαζέψει τη διαφορά.

Την επόμενη αγωνιστική, κέρδισε με 3-2 τη Νάπολι και στη συνέχεια μπήκε το νερό στο αυλάκι. Με συνολικό ρεκόρ 9-1-0, η Ίντερ πλέον είναι στο +4 από Νάπολι και Μίλαν και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο Ιντσάγκι έχει κάνει σπουδαία δουλειά, η δική του Ίντερ είναι πιο επιθετική και το ίδιο αποτελεσματική με την περσινή ομάδα του Κόντε.

Ο Πιόλι από την άλλη, έχει κάνει καλή δουλειά στη Μίλαν, όμως εκεί υπάρχει ταβάνι, όσον αφορά στο που μπορεί να φθάσει η ομάδα. Θα αρκεστεί και φέτος σε ένα πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα. Η νίκη της Ίντερ στο 1.80-1.85, στο μέσο όρο των εταιριών (19:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Ισπανία: Στο κυνήγι της Ρεάλ

Η Σεβίλλη με τον δανεισμό του Μαρσιάλ έδειξε πως έχει στόχο να κυνηγήσει όσο μπορεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Λοπετέγκι έχει ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες. Με 46 βαθμούς νιώθει άνετη στη 2η θέση, έχει προβάδισμα 11 βαθμών από την 5η Μπαρτσελόνα και έχει το δικαίωμα να κοιτάξει πιο ψηλά.

Δεν είναι εύκολο να χτυπήσει τη Ρεάλ, όμως η διαφορά των τεσσάρων βαθμών της δίνει δικαίωμα στην ελπίδα. Ο Μαρσιάλ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην έδρα της Οσασούνα (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24) και στο ρεπορτάζ υπάρχουν καλές ειδήσεις. Επέστρεψαν από το Κόπα Άφρικα οι Μπόνο, Εν-Νεσίρι και Μουνίρ.

Η Οσασούνα με 28 βαθμούς έχει ένα καλό πλασάρισμα. Δεν κινδυνεύει, δεν διεκδικεί και κάτι παραπάνω, οπότε η διοίκηση δεν χρειάστηκε να ασχοληθεί καθόλου με τη μεταγραφική περίοδο. Τη χρειαζόταν την διακοπή η Σεβίλλη, έχει καλές επιστροφές και μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, θα πάει στην Παμπλόνα για να επιστρέψει στις νίκες. Αναμένεται να δώσει σοβαρή ώθηση ο Μαρσιάλ, το διπλό στο 2.20-2.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα - Τζένοα: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.55), 16:00
  • Ίντερ - Μίλαν: 1 (1.80-1.85 ), 19:00
  • Οσασούνα - Σεβίλλη: 2 (2.20-2.25), 22:00


TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ