TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι στοίχημα: Η επιστροφή Λουκάκου κάνει τη διαφορά για την Τσέλσι

Ο Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ του με την Τσέλσι κόντρα στην Άστον Βίλα σε ματς της Premier League | 26 Δεκεμβρίου 2021
Ο Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ του με την Τσέλσι κόντρα στην Άστον Βίλα σε ματς της Premier League | 26 Δεκεμβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και καταλήγει σε δύο επιλογές από την Premier League, τονίζοντας ότι Σίτι και Τσέλσι θέλουν να αξιοποιήσουν την ήττα της Λίβερπουλ στο Λέστερ.

Η Τσέλσι υποδέχεται απόψε την Μπράιτον (21:30 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) για την Premier League. Μετά από τη χθεσινή νίκη της Λέστερ επί της Λίβερπουλ, οι παίκτες του Τούχελ έχουν την ευκαιρία, να μείνουν έστω και με ένα αγώνα περισσότερο, μόνοι στην δεύτερη θέση.

Η είσοδος του Λουκάκου έδωσε το διπλό με την Άστον Βίλα

Το ευχάριστο για τον Γερμανό τεχνικό, είναι πως η είσοδος του Λουκάκου, ήταν αυτή που γύρισε το παιχνίδι. Με τον τρόπο που παίζει και αναπτύσσεται, με πολύ ταχύτητα από τα άκρα, η Τσέλσι έχει τεράστια ανάγκη ένα σημείο αναφοράς στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Λουκάκου μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε με κεφαλιά το 1-2 και πήρε το πέναλτι για το 1-3. Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, για πρώτη φορά μετά τις 16 Οκτωβρίου.

Πέτυχε πολύ σημαντική νίκη η Τσέλσι στην έδρα της Βίλα και τα καλά για εκείνην συνεχίστηκαν με την ήττα της Λίβερπουλ. Η Μπράιτον πέτυχε τη νίκη που χρειαζόταν απέναντι στην Μπρέντφορντ κι έσπασε το αρνητικό σερί με 11 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς τρίποντο.

Τσέλσι - Μπράιτον: Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Τσέλσι έχει μεγάλη ανάγκη να βρει διάρκεια, έχει μπροστά της το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τη Λίβερπουλ και ασφαλώς χρειάζεται να χτίσει πάνω στο θετικό μομέντουμ, που δημιουργήθηκε το βράδυ της Κυριακής. Η νίκη της Τσέλσι με ασιατικό χάντικαπ -1,5 στο 2.20 στο μέσο όρο των εταιριών.

Με σπασμένα φρένα η Μάντσεστερ Σίτι

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα, σε ένα παιχνίδι χωρίς φρένο και από τις δύο ομάδες, επικράτησε με 6-3 της Λέστερ. Έδειξε πως είναι επιθετικά σε εντυπωσιακή κατάσταση, αλλά και σε μία περίοδο που δεν λειτουργεί τόσο καλά αμυντικά.

Η Μπρέντφορντ, μετά από ένα σούπερ για τα δεδομένα της ξεκίνημα, έχει πάρει μία πολύ καλή απόσταση από τις ομάδες που βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού. Έχει μαζέψει 20 βαθμούς και βρίσκεται 9 πόντους πάνω από την 18η θέση, σε ένα πρωτάθλημα που η παραμονή, φαίνεται πως θα εξασφαλιστεί σε λιγότερους βαθμούς από κάθε άλλη φορά.

Μπρέντφορντ - Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Μπρέντφορτ δεν κινδυνεύει και διαχειρίζεται χωρίς πίεση αυτή την δύσκολη περίοδο. Με τη φόρμα που έχει η Σίτι και τον χαρακτήρα, που βγάζουν και οι δύο ομάδες, μοιάζει δύσκολο να μη δούμε πάνω από 2,5 τέρματα (22:15 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Το απλό over 2,5 βρίσκεται στο 1.45 και μοιάζει μία απόλυτα ασφαλή επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι - Μπράιτον: 1 ασιατικό χάντικαπ -1,5 (απόδοση 2.20), 21:30
  • Μπρέντφορντ - Μάντσεστερ Σίτι: Over 2,5 (απόδοση 1,45-1,50), 22:15
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ