TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοίχημα: Ανωτερότητα κίνητρο και φόρμα οδηγούν σε τρεις επιλογές

Τσάρλι Στοίχημα: Ανωτερότητα κίνητρο και φόρμα οδηγούν σε τρεις επιλογές
INTIME SPORTS

Ο Τσάρλυ ρίχνει το βάρος σε τρεις επιλογές από Ελλάδα και Γαλλία από το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης (19/01).

Στις 17:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας (17:00 COSMOTE SPORT 3 , LIVE από το SPORT24 ) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού και αν κάνει κάτι με συνέπεια η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είναι να κερδίζει με άνεση τις κατώτερες ομάδες στη Λεωφόρο.

Έχει μάθε να κερδίζει εύκολα κατώτερους στη Λεωφόρο

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση, δεν χρειάζονται και άλλα δράματα. Αναμένεται να μπουν οι Αλεξανδρόπουλος, Βιτάλ στο βασικό σχήμα, το κίνητρο είναι υψηλό ο αντίπαλος κατώτερου επιπέδου και αυτούς τους αγώνες τους διαχειρίζεται σωστά. Νίκη με ασιατικό χάντικαπ 1,5 που θα δώσει σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης στον Παναθηναϊκό δίνεται στο 1.70 στον μέσο όρο των εταιριών.

Υποχρέωση νίκης για τη Λιλ

Για το Σαμπιονά στις 20:00 η Λιλ υποδέχεται τη Λοριάν (NOVASPORTS START , LIVE από το SPORT24) και η Μονπελιέ την Τρουά (LIVE από το SPORT24 ). Η ομάδα του Γκουρβενέκ έκανε ένα προβληματικό ξεκίνημα στη σεζόν. Έπαιξε ρόλο το άδειασμα της ομάδας από την περσινή υπέρβαση και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επίσης η επιλογή της διοίκησης να αντικαταστήσει τον "πολύ" Γκαλτιέ με έναν προπονητή σε πτωτική πορεία, όπως ήταν ο Γκουρβενέκ, δεν έψηνε κανέναν.

Όλα όμως σήμερα είναι διαφορετικά. Το γεγονός πως ο Γκουρβενέκ κατάφερε και δημιούργησε ένα πολύ σφιχτό σύνολο και πήρε την πρόκριση στους 16 του Champions League έχει δημιουργήσει μία τεράστια πίστη και ψυχολογική ευφορία στην ομάδα. Στο πρωτάθλημα τρέχει ένα αήττητο σερί 7 αγώνων. Την περασμένη Κυριακή έδειξε πόσο καλύτερη ομάδα είναι από την Μαρσέιγ. Στο Βελοντρόμ μέχρι το 32ο λεπτό που έμεινε με παίκτη λιγότερο είχε τον απόλυτο έλεγχο. Πήρε προβάδισμα, ευκαιρίες για το 0-2. Η αποβολή όμως του Αντρέ άλλαξε τις ισορροπίες. Η αλήθεια είναι πως μέχρι το γκολ της ισοφάρισης του Ουντέρ στο 75ο λεπτό η Λιλ και με παίκτη λιγότερο κρατούσε εύκολα το 0-1. Μάλιστα σε αντεπίθεση πέτυχε και δεύτερο τέρμα που ακυρώθηκε για οφσάιντ του δημιουργού Γιλμάζ από το VAR. Στο τέλος κουράστηκε, δέχτηκε πίεση και χρειάστηκε να κρατήσει ο Γκρίμπιτς με δύο καλές επεμβάσεις τον βαθμό.

Μέχρι όμως να μπούμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Λιλ ακόμη και με παίκτη λιγότερο πάταγε καλύτερα στο γήπεδο. Σήμερα υποδέχεται την πιο ντεφορμέ ομάδα του Σαμπιονά. Η Λοριάν προέρχεται από ένα ρεκόρ 13 αγώνων χωρίς νίκη που την έφερε στην ζώνη του υποβιβασμού. Με την Ανζέ μάλιστα έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 14ο λεπτό κι όμως δεν είχε ευκαιρία για γκολ. Με παίκτη παραπάνω σε ολόκληρο σχεδόν το παιχνίδι τα xG ήταν 0,54-0,56. Η Λιλ έχει μεγάλη ανάγκη να κερδίσει σήμερα το παιχνίδι που χρωστάει να πλησιάσει σε απόσταση βολής της ομάδας που βγαίνουν στο Europa και να διατηρήσει τις πιθανότητες της για την πρώτη τριάδα. Είναι μακριά αυτός ο στόχος, αγωνιστικά όμως ανήκει στις δυνατότητες της. Ο άσος ανάμεσα στο 1.55-1.60.

Σε φόρμα η Μονπελιέ, με καλές απουσίες η Τρουά

Η Μονπελιέ βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ. Έχει βρει φόρμα με 4 σερί νίκες, πλησίασε τις ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο, ρίχνοντας μάλιστα δύο κολλητές 4άρες εκτός με την Μπρεστ και εντός επί της Ανζέ. Στο Κύπελλο πέρασε στα προημιτελικά κερδίζοντας με 1-0 το Στρασβούργο. Την περασμένη Κυριακή γνώρισε μία άδικη ήττα. Έπαιζε ξανά με το αξιόλογο φέτος Στρασβούργο, αυτήν την φορά εκτός έδρας. Το σκορ στο 77ο λεπτό ήταν 1-1 και ήρθε μία άδικη αποβολή. Μάλιστα η τιμωρία του Γουαχί, ακυρώθηκε και ο ποδοσφαιριστής σήμερα θα παίξει κανονικά. Με παίκτη λιγότερο λύγισε στο τέλος και έχασε με 3-1.

Σε κάθε περίπτωση η Μονπελιέ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αν κερδίσει σήμερα την κατώτερη και γεμάτη προβλήματα και απουσίες Τρουά θα πιάσει στους 34 βαθμούς στην 4η θέση τη Ρεν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει για το Κόπα Άφρικα το βασικό μεσοαμυντικό δίδυμο Κουαμέ (19/1) , Καμπορέ (17/0) και το επιθετικό τους δίδυμο Μπαλντέ (17/3) Τουζγκάρ (15/2). Ο άσος στο 1.70-1.75 στις περισσότερες εταιρίες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας: 1 ασιατικό χάντικαπ -1 5 1.70, 17:00
  • Λιλ - Λοριάν: 1 (απόδοση 1.55-1.60), 20:00
  • Μονπελιέ - Τρουά: 1 (απόδοση 1.70-1.75), 20:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ