BIG GAMES BET

Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δύο προβληματικές ομάδες που ψάχνονται και δίνουν το 2.10

Οι απογοητευμένοι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ
Οι απογοητευμένοι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ⓒ 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Από τη μία η... ζαλισμένη Γιουνάιτεντ, από την άλλη η προβληματική Τότεναμ σε ένα ντέρμπι που μπορεί να προσφέρει στοιχηματική πρόταση στο 2.10.

Η αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί το κυρίως πιάτο της 10ης αγωνιστικής στην Premier League. (19:30 Cosmote Sport 1 HD, Live από το SPORT24) Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες η νίκη της Γιουνάιτεντ είναι φαβορί σε αποδόσεις στο 2.35-2.40, ενώ η έδρα προσφέρεται στο 2.90+.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βίωσε την περασμένη εβδομάδα μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της, γνωρίζοντας το διασυρμό με 5-0 από τη Λίβερπουλ μέσα στο Ολντ Τράφορντ. Πλέον ο κόσμος είναι στα κάγκελα, Τύπος και παλαίμαχοι κατακεραυνώνουν τον Ολε Γκούναρ Σόλτσκιερ, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι έκρυθμο και άπαντες περιμένουν πότε θα παρθεί επιτέλους η απόφαση για αντικατάσταση προπονητή.

Στον ορίζοντα διαφαίνεται το όνομα του Αντόνιο Κόντε, ωστόσο τίποτα δεν είναι οριστικό και μέχρι νεοτέρας η Γιουνάιτεντ συνεχίζει στον πάγκο της με τον Σόλτσκιερ, έχοντας ήδη απομακρυνθεί οχτώ βαθμούς από την κορυφή.

Δεν εξελίσσεται η Τότεναμ με τον Νούνο

Στην Τότεναμ μπορεί να μην υπάρχει αντίστοιχο χάος όπως στη Γιουνάιτεντ, ωστόσο και εκεί τα πράγματα δεν είναι ιδανικά. Το τελευταίο δίμηνο τα "σπιρούνια" έχασαν όλα τα λονδρέζικα ντέρμπι κόντρα σε Κρίσταλ Πάλας, Τσέλσι, Τότεναμ και εσχάτως Γουέστ Χαμ. Γενικά, η εικόνα τους δεν πείθει και το σφιχτό αγωνιστικό στιλ που πρεσβεύει ο Νούνο Εσπίριτο δεν την εξελίσσει ως ομάδα.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Τότεναμ έχει σημειώσει μόλις εννιά γκολ στις πρώτες εννιά αγωνιστικές και έχει καλύτερη επίθεση μόνο από τις Νόριτς, Μπέρνλι, Λιντς και Σαουθάμπτον, που μάχονται για τη σωτηρία. Ο Κέιν συνεχίζει τελείως έξω από τα νερά του, με μόλις ένα τέρμα στην Premier League και έτσι όλο το βάρος πέφτει πάνω στον Σον, τον μοναδικό παίκτη των Λονδρέζων με πάνω από ένα γκολ φέτος στο πρωτάθλημα (έχει τέσσερα).

Χαραμάδα ελπίδας η επιστροφή του Βαράν

Η Γιουνάιτεντ στα έξι προηγούμενα παιχνίδια της έχει να επιδείξει τις δύο οριακές εντός έδρας νίκες με Βιγιαρεάλ και Αταλάντα στο Champions League, ωστόσο στο πρωτάθλημα πήρε μόλις έναν βαθμό στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές. Μάλιστα, στις 16 Οκτωβρίου ηττήθηκε με 4-2 στο Λέστερ και είδε να σπάει ένα αήττητο σερί 29 αγώνων εκτός έδρας!

Το θετικό για τους "κόκκινους διαβόλους" είναι η επιστροφή του Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος θα προσπαθήσει να βάλει μία τάξη στα μετόπισθεν. Η Γιουνάιτεντ πάντως έχει μόλις ένα clean sheet στα τελευταία 21 επίσημα παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Είναι ενδεικτικό εξάλλου ότι στο πρωτάθλημα έχει καλύτερη άμυνα μόνο από τις Γουότφορντ, Λιντς, Νιούκαστλ και Νόρις.

Από εκεί και πέρα, για τη Γιουνάιτεντ είναι εκτός λόγω τιμωρίας ο Πολ Πογκμπά, που ούτως ή άλλως κάνει άλλη μία αδιάφορη σεζόν. Στον αντίποδα η Τότεναμ αναμένεται πλήρης, ωστόσο στα τελευταία τρία παιχνίδια της εντός έδρας κόντρα στη Γιουνάιτεντ απέτυχε να κερδίσει (0-1-2).

Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το συμπέρασμα είναι πως απόψε στο Λονδίνο θα αναμετρηθούν δύο προβληματικές ομάδες. Η Γιουνάιτεντ μετά τον εξευτελισμό που υπέστη από τη Λίβερπουλ βρίσκεται στα σχοινιά, παρόλα αυτά η Τότεναμ δεν δείχνει ικανή να εκμεταλλευτεί αυτήν την κατάσταση.

Ο Νούνο παίζει πολύ συντηρητικά, η ομάδα του σκοράρει πολύ δύσκολα και ο Κέιν είναι ωσεί παρών. Από την άλλη ο Σόλτσκιερ είναι υπ’ ατμόν και πρακτικά θα πρέπει μόνοι τους οι παίκτες να το δουν λίγο εγωιστικά και να βγάλουν μία αντίδραση, συμμαζεύοντας το χάλι της περασμένης εβδομάδας. Όλα αυτά συνηγορούν σε ένα σφιχτό ματς και ωθούν προς το αουτσάιντερ under 2,5 στο 2.10, το οποίο επαληθεύτηκε 8/14 φορές στα τελευταία μεταξύ τους ματς στο Λονδίνο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τότεναμ - Μάντσεστερ Γ.: Under 2,5 (απόδοση 2.10), 19:30
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ