DAILY BET

Το τελευταίο τεστ για Ρωσία και Ουαλία

Ο Κόνορ Ρόμπερτς κόντρα στον Καρίμ Μπενζεμά σε φιλικό στη Νίκαια μεταξύ Ουαλίας και Γαλλίας
Ο Κόνορ Ρόμπερτς κόντρα στον Καρίμ Μπενζεμά ©2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Οι Ρώσοι και οι Ουαλοί δίνουν εντός έδρας την τελική τους πρόβα απέναντι σε πιο αδύναμες ομάδες που διαχειρίζονται αυτόν τον κύκλο φιλικών με στόχο να κάνουν δοκιμές. Ασφαλώς και προκύπτουν στοιχηματικές ευκαιρίες. Ο Τσάρλυ αναλύει.

Οι Ρώσοι θα αντιμετωπίσουν τη Βουλγαρία στη Μόσχα με 26.700 θεατές εμβολιασμένους ή που θα έχουν προσκομίσει αρνητικά τεστ.

Οι Ρώσοι βρίσκονται στον 2ο όμιλο με Βέλγιο, Δανία και Φινλανδία. Ασφαλώς και έχουν τη φιλοδοξία να πραγματοποιήσουν ένα επιτυχημένο τουρνουά και να δώσουν συνέχεια στην καλή πορεία που έκαναν στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Καθαρή νίκη αυτοπεποίθησης

Στο φιλικό της περασμένης Τετάρτης με τους Πολωνούς στο Βρότσλαβ έδειξαν καλά δείγματα. Παρότι έμειναν νωρίς πίσω στο σκορ δεν αιφνιδιάστηκαν, αντέδρασαν, έφθασαν στην ισοφάριση και στη συνέχεια έβγαλαν το παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις. Ασφαλώς και δεν εντυπωσίασαν, όμως έδειξαν σταθερότητα και πως το 3-4-2-1 που έχει καθιερώσει ο Τσερτσέσοφ στο αμυντικό κομμάτι λειτουργεί. Την πρόβα τζενεράλε θα την δώσουν σήμερα απέναντι στους απογοητευτικούς Βούλγαρους.

Στις τελευταίες 26 αναμετρήσεις σε επίσημα και φιλικά μετράνε μόλις δύο νίκες, η μία από αυτές απέναντι στο Γιβραλτάρ. Το επίπεδο τους χαμηλό ,οι Ρώσοι έχουν την δυνατότητα να πετύχουν μία καθαρή νίκη που θα τους δώσει αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης πρεμιέρας στο Euro με το Βέλγιο. Ο άσος με over 1,5 οριακά πάνω από το 1.80 .

Η γρήγορη αποβολή χάλασε το δυνατό τεστ με τους Γάλλους

Στο Κάρντιφ με 6.500 θεατές οι Ουαλοί θα υποδεχτούν τους Αλβανούς στην τελική πρόβα για το Euro. Από το φιλικό με τους Γάλλους δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, καθώς απέναντι στους παγκόσμιους πρωταθλητ

ές χρειάστηκε να παίξουν από το 26ο λεπτό με παίκτη λιγότερο δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί και έχασαν με 3-0. Ο τεχνικός των Ουαλών, Ρόμπερτ Πέιτζ, στο τέλος του παιχνιδιού δήλωσε πως η αποβολή ήταν αυστηρή και στην πράξη ακύρωσε το φιλικό και για τις δύο ομάδες. Με λίγα λόγια δημιουργήθηκαν οι συνθήκες για να είναι υποχρεωμένοι οι Ουαλοί να δείξουν την αγωνιστική τους κατάσταση στο σημερινό φιλικό με μία πειραματική ομάδα που κάλεσε ο έμπειρος τεχνικός των Αλβανών Εντουάρντο Ρέγια. Την περασμένη Τετάρτη με το ζόρι κατάφεραν να κερδίσουν με 2-0 το Σαν Μαρίνο. Στο 1.68 δίκαιος ο άσος στο μέσο όρο των εταιριών.

18:00 Ρωσία - Βουλγαρία: 1 & over 1,5

19:00 Ουαλία - Αλβανία: 1

TAGS DAILY BET ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ