ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Το σερί με τα γκολ της Ναούτικο οδηγεί στο 1.83

Φίλαθλοι της Εθνικής Βραζιλίας σε φιλικό με την Ονδούρα
Φίλαθλοι της Εθνικής Βραζιλίας © 2021 WILFREDO LEE/ASSOCIATED PRESS

Βραδινό ποντάρισμα στα γκολ από τη Β’ Βραζιλίας και την αναμέτρηση Κονφιάντσα - Ναούτικο.

Στο Αρακάου η Κονφιάντσα φιλοξενεί τη Ναούτικο για την 35η αγωνιστική της Serie B Βραζιλίας. Η Ναούτικο είναι στην όγδοη θέση με 48 βαθμούς και απέχει 7 βαθμούς από την πολύτιμη τετράδα που οδηγεί στην άνοδο, έχοντας και ένα ματς λιγότερο από τη Μασέιο. Την ίδια στιγμή η νίκη είναι επιτακτική για την Κονφιάντσα. Βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης με 34 βαθμούς και απέχει 4 από την ζώνη ασφαλείας.

Το ματς είναι must win και χαρακτηρίζεται τελικός στο εσωτερικό της Κονφιάντσα, ειδικά από τη στιγμή που πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή επί της Μπρούσκε 3-2 την προηγούμενη αγωνιστική και μείωσε τη διαφορά από τη σωτηρία. Αν μάλιστα η Κρουζέιρο κερδίσει την Μπρούσκε εντός έδρας η υπόθεση παραμονή θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Παίζει λοιπόν τα ρέστα της η οικοδέσποινα απόψε σ’ ένα διάστημα που κάνει ροντέο τα παιχνίδια της και παίζει πιο επιθετικά.

Η Ναούτικο μπορεί να μην έχει τις ελπίδες με το μέρος της για την άνοδο, υπάρχει όμως πίστη, ενώ προέρχεται και από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν. Υπέταξε εντός την Κοριτίμπα 2-1 η οποία πάει φουλ για άνοδο, ίσως και για το πρωτάθλημα. Πάει όμως με σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα απόψε.

Η Κονφιάντσα έχει μεγαλύτερη ανάγκη για τη νίκη, οφείλει να το προσεγγίσει επιθετικά το ματς, έτσι και αλλιώς εντός έδρας ανοίγουν τα παιχνίδια της. Οκτώ σερί over 2,5 μετράει η φιλοξενούμενη, υπάρχει αξία στο 1.83 που τιμάται, αξίζει το ρίσκο με τον τρόπο που παίζουν τελευταία αμφότερες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κονφιάντσα - Ναούτικο: Over 2,5 (απόδοση 1.83), 00:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ