TIPS ΜΑΡΚΟ

Το κλάσικο στην Πορτογαλία υπόσχεται νεύρα και 2.13

Ο Λουίς Ντίαζ της Πόρτο πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Μίλαν στο Champions League
Ο Λουίς Ντίαζ της Πόρτο © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Πόρτο και Μπενφίκα κοντράρονται για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Πορτογαλίας σ’ ένα κλάσικο που αναμένεται για γερά νεύρα και τους δύο προπονητές να είναι τιμωρημένοι. Ποντάρισμα με ασφάλεια στο 2.13.

Μ΄ ένα μεγάλο ματς συνεχίζεται η εορταστική δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Σπουδαία αναμέτρηση το βράδυ στο Ντραγκάο, Πόρτο - Μπενφίκα στην πλέον παραδοσιακή μονομαχία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Δράκοι και Αετοί κοντράρονται αυτή τη φορά για τη φάση των “16” του Κυπέλλου. Το παιχνίδι είναι μονό, σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Το αποψινό κλάσικο πάντως θα έχει μια ιδιαιτερότητα, καθώς τόσο ο Κονσεϊσάο, όσο και ο Ζεζούς είναι τιμωρημένοι και θα δουν την αναμέτρηση από τις κερκίδες.

Η Πόρτο είναι ξανά στα πάνω της, αφού μετά την οδυνηρή ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League ακολούθησαν τρεις σερί εγχώριες νίκες, που όλες συνδυάστηκαν με μηδέν παθητικό. Στο τελευταίο χρονικά ματς υπέταξε τη Βιζέλα 4-0 εκτός έδρας παίζοντας άψογο ποδόσφαιρο, δίχως να γνωρίσει μεγάλη απειλή. Έκανε ό,τι ήθελε στο ματς και κυριάρχησε. Παραμένει πρωτοπόρος μαζί με τη Σπόρτινγκ, αλλά υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Σημαντικό πλήγμα η απουσία του αρχηγού Πέπε, ενώ και ο Μαρκάνο λείπει καιρό τώρα.

Η Μπενφίκα συνεχίζει να κυνηγάει Πόρτο και Σπόρτινγκ και δεδομένα δεν θα αφήσει τόσο εύκολα τη μάχη αυτή και ας έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά της (-4). Μετράει τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετά το 3-1 από τη Σπόρτινγκ στο Λουζ για το πρωτάθλημα. Στο τελευταίο χρονικά ματς σκόρπισε τη Μαρίτιμο με το εμφατικό 7-1. Δεν υπάρχουν και πολλά να αναφερθούν το σκορ τα λέει όλα. Σε σούπερ κατάσταση ο Νούνιες, σκόραρε ξανά ο Σεφέροβιτς. Συνάντηση με τη διοίκηση της Φλαμένγκο είχε ο Ζεζούς που όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στη Βραζιλία για να αναλάβει τη Φλα, αν και ο ίδιος υποστήριξε πως μέχρι τον Μάιο θα παραμείνει στην Μπενφίκα. Θα τσεκαριστεί ο μπακ Ζιλμπέρτο, μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Ματσάρα με τα όλα της και για γερά νεύρα. Αμφότερες προέρχονται από θετικό σερί, η Πόρτο έχει δυο αξιόλογες απουσίες στην άμυνα, αλλά έχει πάρει τον αέρα της Μπενφίκα τα τελευταία χρόνια. Συν τοις άλλοις στα ματς που η μπάλα… έκαιγε η Μπενφίκα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, έχει ενδιαφέρον να δούμε και πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες μετά από τα όσα έχουν γίνει με τον Ζεζούς και τη Φλαμένγκο. Αήττητη η Πόρτο στα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς, από τον Αύγουστο του 2019 και έπειτα όλες οι συναντήσεις, με ρεκόρ 4-2-0, ενώ τα 4/6 έληξαν Goal/Goal. Το συνδυαστικό στοίχημα 1Χ & Goal/Goal στο 2.13 κρίνεται μια ασφαλής και λογική επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πόρτο - Μπενφίκα: 1Χ & Goal/Goal (απόδοση 2.13), 22:45
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ