BET FACTORY

Το Bet Factory έρχεται κάθε Τετάρτη στις 17:00 για να απογειώσει την στοιχηματική εμπειρία στo SPORT24

Το Bet Factory έρχεται κάθε Τετάρτη στις 17:00 για να απογειώσει την στοιχηματική εμπειρία στo SPORT24

Κάθε Τετάρτη στις 17:00 ο Τσάρλυ μαζί με τον Αντώνη Οικονομίδη και τον Αλέξανδρο Τρίγκα σχολιάζουν αναλύουν και δίνουν τα προγνωστικά τους για τους σημαντικότερους αγώνες της Ευρώπης και σε όλα τα μεγάλα εγχώρια γεγονότα προσφέροντας πλήρη ενημέρωση στη νέα εκπομπή του SPORT24. Το "Bet Factory" είναι εδώ!

Το SPORT24 έρχεται να κάνει τη διαφορά γι' ακόμη μία φορά, μένοντας πιστό στην παραγωγή ξεχωριστού πρωτογενούς περιεχομένου. Το "Bet Factory" με χορηγό τον ΟΠΑΠ και το Pamestoixima.gr έρχεται κάθε Τετάρτη στις 17:00 να γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια των αναγνωστών του κορυφαίου αθλητικού Μέσου της χώρας.

Ο Τσάρλυ μαζί με τους Αντώνη Οικονομίδη και Αλέξανδρο Τρίγκα θα αναλύουν στοιχηματικά τις κορυφαίες διοργανώσεις πάντα με τη σοβαρότητα, την εγκυρότητα και τη συνέπεια που διέπουν το SPORT24 και όλη τη δημοσιογραφική ομάδα του. Τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ, αφού η δράση εξελίσσεται με αμείωτη ένταση.

  • Champions League
  • Europa League
  • Conference League
  • EuroLeague
  • Super League

Όλα είναι εδώ.

Ξεχωριστές ενότητες, ενδελεχής παρουσίαση των αγώνων, αλλά και γραφήματα υψηλού επιπέδου για να προσφέρουν μοναδική εμπειρία στο κοινό του SPORT24 που λατρεύει να ενημερώνεται από το κορυφαίο αθλητικό Μέσο της χώρας.

Την ίδια στιγμή, οι αναγνώστες θα έχουν τη δυνατότητα να αλληλοεπιδρούν με τους παρουσιαστές, να στέλνουν τις ερωτήσεις τους, αλλά και να μαθαίνουν όλες τις εξελίξεις γύρω από το στοίχημα έγκαιρα και έγκυρα. Μάλιστα, μέσα από την ξεχωριστή στήλη "In The Zone" του Pamestoixima.gr, οι αναγνώστες θα έχουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν τις στοιχηματικές προβλέψεις των παρουσιαστών.

Παράλληλα, τα υπόλοιπα σπορ δεν θα έχουν τον ρόλο του κομπάρσου. Όταν κρίνεται απαραίτητο, οι Τσάρλυ, Αντώνης Οικονομίδης και Αλέξανδρος Τρίγκας έχουν την ικανότητα να σας παρουσιάσουν τα δεδομένα για όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, πάντα με αξιοπιστία και ευθύνη απέναντι στους αναγνώστες.

Ραντεβού κάθε Τετάρτη στις 17:00 λοιπόν, στο κανάλι του SPORT24 στο YouTube.

TAGS BET FACTORY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ