TIPS ΜΑΡΚΟ

Το 1.98 στο ντέρμπι Φλουμινένσε - Φλαμένγκο και το στήριγμα

Ο Ουίλιαμ Αραό της Φλαμένγκο πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Ολίμπια στο Copa Libertadores
Ο Ουίλιαμ Αραό της Φλαμένγκο © 2021 EVARISTO SA/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Βραδινό ποντάρισμα από τη Serie A Βραζιλίας σε τιμές 1.98 και 1.52.

Αυξάνεται το ενδιαφέρον στη Serie Α Βραζιλίας και κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα έχει σημασία, την ώρα που ορισμένες ομάδες έχουν να σκεφτούν και τις εκτός πρωταθλήματος υποχρεώσεις τους. Από το πρόγραμμα της βραδιάς ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο μεταξύ Φλουμινένσε και Φλαμένγκο. Η Φλαμένγκο είναι στο κόλπο ακόμα για τον τίτλο καθώς απέχει δέκα βαθμούς μεν από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μινέιρο, ωστόσο έχει και δύο ματς λιγότερα. Η Φλουμινένσε από την άλλη με δύο ματς παραπάνω από την αντίπαλό της έχει συγκεντρώσει 36 βαθμούς (δέκα λιγότερους) και βρίσκεται στις θέσεις του Copa Sudamericana.

Ντέρμπι για διπλασιασμό

Η Φλουμινένσε μπερδεύει με την εικόνα της, δεν είναι σταθερή, δεν βγάζει ξεκάθαρο πλάνο στον αγωνιστικό χώρο και στην τελευταία τετράδα αγώνων μετράει ρεκόρ 1-1-2 με ένα γκολ μόλις ενεργητικό, αυτό που πέτυχε στη νίκη επί της Ατλέτικο Παραναένσε. Πάει ντεφορμέ στο ντέρμπι η Φλου και με έντονο πρόβλημα στο γκολ.

Από την άλλη η Φλα είναι αήττητη εδώ και εννιά ματς με 5 νίκες και 4 ισοπαλίες. Για άλλη μια φορά η Φλαμένγκο έχει απουσίες μεσοεπιθετικά, έχει συνηθίσει να παίζει όμως μ’ αυτές το τελευταίο διάστημα. Ξεχωρίζει αυτή του Αρασκαέτα, καθώς δίχως αυτόν δυσκολεύεται να δημιουργεί ευκαιρίες. Μικρή γκρίνια έχει κάνει την εμφάνισή της κυρίως γιατί η ομάδα δεν έχει διάρκεια και δεν μπορεί να τελειώσει τα ματς. Εάν αγωνιζόταν Γκαμπιγκόλ, Μπρούνο Ενρίκε και Αρασκαέτα θα είχαν αξία και τα γκολ. Η Φλα δείχνει ότι και στην κακή βραδιά της μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, έστω και δύσκολα, όσο κυκλοφορεί στον διπλασιασμό το διπλό μπορεί να σταθεί, εάν συνεχίσει να πιέζεται προτιμότερο είναι το LIVE (LIVE από το SPORT24). Η Φλουμινένσε δεν είναι στο απαιτούμενο μομέντουμ για να πάρει ένα τέτοιο ματς.

Μομέντουμ και αλλαγές οδηγούν στο 1.52

Στο Φορταλέζα - Ατλέτικο Παραναένσε (LIVE από το SPORT24) τα πράγματα είναι απλά. Η Φορταλέζα αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο μήνα, βρίσκεται δίκαια στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, ενώ έχει και την τύχη με το μέρος της. Στο Κύπελλο δέχτηκε γερό χαστούκι από την ανώτερη Ατλέτικο Μινέιρο, δίκαιο το τελικό 4-0, θα μπορούσε να δεχτεί και άλλα. Έτσι και αλλιώς η πρόκριση στα ημιτελικά ήταν από μόνη της επιτυχία και έπιασε ταβάνι. Η ρεβάνς τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/10), εντός έδρας.

Τα πράγματα στην Ατλέτικο Παραναένσε είναι πιο περίπλοκα. Η ομάδα θα πάει απόψε με αλλαγές καθώς προέχει το ματς Κυπέλλου με τη Φλαμένγκο που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2, παρότι δεν εντυπωσίασε, αλλά έβγαλε ζόρικο πρόσωπο στο χορτάρι. Ψάχνει τα πατήματά της η ομάδα πρόσφατα, έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Μια ήττα απόψε δεν θα φέρει το τέλος του κόσμου, ενώ μια καλή εμφάνιση ή πρόκριση στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα θα φτιάξει το κλίμα για την ομάδα του Βαλεντίμ που απέχει 4 ματς μακριά από τις νίκες (0-2-2). Ο άσος λογικά πιέζεται, δύσκολα θα ξεφύγει πάντως το σκορ για όσους θέλουν να προτιμήσουν τα καλοπληρωμένα γκολ, καθώς ο Βοϊβόδα θα θέλει να συμμαζέψει την ομάδα του μετά το χαστούκι από την Ατλέτικο Μινέιρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φλουμινένσε - Φλαμένγκο: 2 (απόδοση 1.98), 01:00
  • Φορταλέζα - Ατλέτικο Παραναένσε: 1 (απόδοση 1.52), 01:15
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ