XGOALS BET

Θέμα χρόνου η βελτίωση της Λειψίας, στο 1.70 το πρώτο της διπλό

Οι παίκτες της Λειψίας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ
Οι παίκτες της Λειψίας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ © 2021 OLIVIER MATTHYS/ASSOCIATED PRESS

Η Λειψία άλλαξε τεχνικό, έχει αλλάξει ψυχολογία και βάσει xGoals είναι θέμα χρόνου να βελτιώσει τη θέση της στη βαθμολογία της Bundesliga.

Η Αουγκσμπουργκ υποδέχεται τη Λειψία (21: 30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Bundesliga σε ένα παιχνίδια όπου η νίκη των "ταύρων" είναι καθαρό φαβορί στο 1.50.

Η Λειψία άλλαξε τεχνικό την προηγούμενη εβδομάδα και μετά την απόλυση του Τζέσι Μαρς, κέρδισε αρχικά 2-1 τη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League και εν συνεχεία στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού, Ντομένικο Τεντέσκο επικράτησε πειστικά με 4-1 της Γκλάντμπαχ.

Οι "ταύροι" έχουν ένα από τα πιο ισχυρά ρόστερ στην κατηγορία και είναι θέμα χρόνου να βελτιώσουν τη θέση τους στην κατάταξη. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται μόλις στην 9η, ωστόσο μίνιμουμ στόχος τους είναι η τετράδα και η έξοδος στο επόμενο Champions League.

Φωνάζουν τα xGoals ότι επίκειται βελτίωση

Η επικείμενη βελτίωση της Λειψίας φαίνεται ασφαλώς και στα xGoals καθώς με βάση τους δείκτες της θα έπρεπε ήδη να έχει τέσσερις βαθμούς παραπάνω. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 21, ωστόσο οι xPoints είναι 25, άρα θα μπορούσε να βρίσκεται τουλάχιστον ισόβαθμη με τη Φράιμπουργκ στην πέμπτη θέση.

Η Λειψία άλλωστε στις πρώτες 15 αγωνιστικές έχει τα περισσότερα xGoals (32,28) στο πρωτάθλημα μετά την Μπάγερν, πάνω ακόμη και από τη δεύτερη Ντόρτμουντ που έχει 30,33. Αναμένεται λοιπόν να βελτιώσει αισθητά και την επίθεσή της, αφού έχει πάρει επιτέλους εμπρός και ο Αντρέ Σίλβα, σκοράροντας τέσσερα τέρματα στα πέντε προηγούμενα επίσημα παιχνίδια.

Η Αουγκσμπουργκ είναι 16η με 16 βαθμούς και xPoints 14,56, δηλαδή έχει πάρει κι έναν βαθμό παραπάνω απ' όσο άξιζε βάσει xGoals. Απόψε θα αγωνιστεί χωρίς τον κορυφαίο της στόπερ και αρχηγό της, Χουβελέου, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Ο Ολλανδός ήταν τραυματίας, ωστόσο με το που επέστρεψε στην 11αδα την προηγούμενη εβδομάδα, η Αουγκσμπουργκ κράτησε το μηδέν μετά από εννιά αγωνιστικές και κέρδισε 2-0 στην Κολωνία. Η απώλεια του συνεπώς για απόψε κρίνεται καθοριστική.

Ευκαιρία σε κάθε περίπτωση, η Λειψία να κάνει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη φέτος στο πρωτάθλημα. Για το επίπεδό της είναι στα όρια του αφύσικου να κλείσει τον πρώτο γύρο χωρίς διπλό. Η επικράτηση των "ταύρων" παίζει στο 1.50, ωστόσο μπορεί να ανέβει στο 1.70 με over 1,5, δεδομένου ότι η Λειψία φέτος στις εννιά νίκες της για το πρωτάθλημα και το Champions League, δεν έχει φέρει σε καμία 1-0.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Αουγκσμπουργκ - Λειψία: 2 & Over 1,5 (απόδοση 1.70), 21:30

TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ