TIPS ΜΑΡΚΟ

Τεστ ετοιμότητας στο 2.55 για τον Αμπέλ Φερέιρα

Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της Παλμέιρας κόντρα στη Σάο Πάουλο σε ματς για το Copa Libertadores
Ο Αμπέλ Φερέιρα © 2021 NELSON ALMEIDA, POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα δοκιμάζεται στη Φορταλέζα σε ένα διάστημα που προσπαθεί να φτιάξει μομέντουμ ενόψει του τελικού του  Copa Libertadores.

Ό,τι έχτιζε τόσο καιρό με κόπο και ιδρώτα η Φορταλέζα το έχει γκρεμίσει μονομιάς. Αργά ή γρήγορα αυτό θα γινόταν. Η ομάδα από τη Σεαρά δεν έχει το ειδικό βάρος της φανέλας για να διατηρηθεί τόσο ψηλά, έκανε μέχρι ενός σημείου πορεία πρωταθλητισμού, ωστόσο όλα έχουν καταρρεύσει σαν χάρτινες πύργος τον τελευταίο ενάμιση μήνα και πλέον βρίσκεται οριακά στις θέσεις του Copa Libertadores. Την έχει πνίξει η εσωστρέφεια, τα λάθη στην άμυνα είναι πολλά, ενώ αποκορύφωμα όλων αυτών είναι το χαστούκι με 4-0 από τη Σεαρά στο τοπικό ντέρμπι μίσους. Αυτό ήταν το έκτο ματς που δεν κερδίζει η Φορταλέζα που μετράει 5 ήττες και 1 ισοπαλία στο διάστημα αυτό.

Αντίπαλος απόψε (00:00 LIVE από το SPORT24) η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει κάνει άψογη διαχείριση στην ομάδα, ακόμα και σε περιόδους κρίσης κράτησε την ομάδα ψηλά και προσπαθεί να χτίσει εκ νέου μομέντουμ ενόψει του τελικού του Copa Libertadores με τη Φλάμενγκο σε μια εβδομάδα. Η Παλμέιρας μετράει δύο σερί ήττες, στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε από τη Σάο Πάουλο και πλέον μειώθηκαν αισθητά οι ελπίδες της για το πρωτάθλημα. Μέτρια εμφάνιση και ήττα με 2-0 σ’ ένα ματς που πάντως έπαιξε με αρκετές αλλαγές. Απόψε πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός θα πάει με βασική ενδεκάδα, βλέπει το αποψινό ματς ως τεστ ετοιμότητας ενόψει Φλα.

Η Φορταλέζα βρίσκεται σε πτωτική πορεία, είναι πλέον θέμα ψυχολογίας το ζήτημα και κάνει πολλά λάθη στην άμυνα. Η Παλμέιρας είναι ανώτερη ποιοτικά, θα πάει αυτή τη φορά με καλή ενδεκάδα και στις τιμές που κυκλοφορεί το διπλό, στο 2.55 κατά μέσο όρο, έχει την προσοχή μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φορταλέζα - Παλμέιρας: 2 (απόδοση 2.55), 00:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ