ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τέλος η Paysafe στην Ελλάδα

Τέλος η Paysafe στην Ελλάδα

Ο στοιχηματισμός στην Ελλάδα αλλάζει πλήρως, καθώς κατατέθηκε νομοσχέδιο και αναμένεται να ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το οποίο θα σταματήσει να κυκλοφορεί στη χώρα μας η Paysafecard.

Η καθημερινότητα χιλιάδων παικτών στοιχήματος στην Ελλάδα αλλάζει. Μετά από σχετικό νομοσχέδιο που αφορά τις ηλεκτρονικές πληρωμές και αναμένεται να ψηφιστεί το επόμενο διάστημα, η Paysafecard θα σταματήσει να κυκλοφορεί στη χώρα μας με τη μορφή που τη γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, καθώς το νέο νομοσχέδιο προβλέπει την κατάργηση της δυνατότητας ηλεκτρονικών πληρωμών με ανώνυμα μέσα.

Με απλά λόγια, τέλος οι κάρτες Paysafe από το περίπτερο. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο online στοιχηματισμός στην Ελλάδα αλλάζει εντελώς, καθώς η Paysafecard αποτελεί τον δημοφιλέστερο - ίσως - τρόπο κατάθεσης.

Πλέον, η αγορά θα γίνεται από συγκεκριμένα σημεία πώλησης και στη συνέχεια το ποσό θα πρέπει να μεταφέρεται από τον παίκτη στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Paysafe (όπου θα υπάρχει διαδικασία ταυτοποίησης κατόχου) και στη συνέχεια θα ακολουθεί η μεταφορά στην εταιρία.

Για την αλλαγή αυτή, οι εταιρίες στοιχηματισμού είναι προετοιμασμένες. Ο Stoiximan προσφέρει ήδη τις περισσότερες μεθόδους κατάθεσης στην αγορά, με ποικιλία & αμεσότητα:

- Άμεση πίστωση με Τραπεζική Πληρωμή μέσω internet (Web Banking). Πρόκειται για τη νέα πολύ δημοφιλή μέθοδο κατάθεσης που έχει συγκεντρώσει την προτίμηση των παικτών με την ευκολία και την αμεσότητα πληρωμής. Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης μέσω Web-Banking είναι μόλις 1€!

- Άμεση κατάθεση με Ελληνικές & Ξένες Πιστωτικές/Χρεωστικές Κάρτες

- Viva Spots (Αγορά κάρτας από 1000+ σημεία της VIVA και άμεση κατάθεση του ποσού στον Stoiximan λογαριασμό)

- Ηλεκτρονικά Πορτοφόλια (Viva Wallet, Skrill, Neteller)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ