DAILY BET

Συνθήκες για θέαμα και υψηλές αποδόσεις σε Λεωφόρο και "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

SUPERLEAGUE 2021-2022 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με δυνατές μονομαχίες συνεχίζεται η δράση στη Super League. Ανάλυση και προγνωστικά για τις σημερινές αναμετρήσεις. Οι αποδόσεις της Stoiximan.

Με δύο ντέρμπι συνεχίζεται η δράση της Super League στην 3η αγωνιστική των playoffs. Στις 19:00, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Οι 'πράσινοι' ξεκίνησαν την διαδικασία με δύο ισοπαλίες κόντρα σε ΑΕΚ (εντός, 1-1) και Άρη (εκτός, 0-0), έτσι παραμένουν στην 5η θέση της κατάταξης με 44 βαθμούς. Στο -2 από τους 'κίτρινους' και στο -3 από την Ένωση. Στόχος της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι η έξοδος στην Ευρώπη, έτσι κάθε παιχνίδι μοιάζει με... τελικός.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 στην πρεμιέρα των playoffs τον ΠΑΣ Γιάννινα και ακολούθως πήρε τρίποντο στο ΟΑΚΑ με το ίδιο σκορ, στο ντέρμπι 'Δικεφάλων'. Αύξησε την διαφορά του από την 3η θέση στους 12 βαθμούς, μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους 10 και πλέον στην χειρότερη των περιπτώσεων θα είναι δεύτερος. Θέλει ωστόσο να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες του για τον τίτλο, επομένως οφείλει να συνεχίσει με νίκες αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες του.

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει καλά δείγματα γραφής τη φετινή σεζόν εντός έδρας, όπου με 9Ν-3Ι-2Η και γκολ 28-7 παρουσιάζει τη δεύτερη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών μετά τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ είναι φορμαρισμένος, συμπαγής και με ξεκάθαρους ρόλους πλέον στο γήπεδο.

Στο πίσω μέρος του μυαλού του ωστόσο έχει την αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Μαρσέιγ, για τα προημιτελικά του Europa Conference League. Η επιλογή G/G & over 8,5 κόρνερ στο ντέρμπι της Λεωφόρου σε απόδοση 3.70 στο MatchCombo της Stoiximan.

Στις 20:00 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης'. Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν την προσπάθεια τους στα playoffs από θέση ισχύος, νίκησαν 2-1 τον Άρη αλλά έμειναν στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους 'Ζωσιμάδες'.

Εξακολουθούν ωστόσο να είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο, έχοντας αέρα 10 βαθμών στην κορυφή από την δεύτερη θέση. Ωστόσο οι εμφανίσεις δεν είναι τέτοιες που επιτρέπουν εφησυχασμό.

Μετά το 1-1 στην αναμέτρηση της Λεωφόρου, η ΑΕΚ ηττήθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και πλέον η έξοδος στην Ευρώπη κάθε άλλο παρά απλή υπόθεση είναι. Η Ένωση είναι 3η μεν, όμως Άρης και Παναθηναϊκός ακολουθούν σε απόσταση βολής.

Η πίεση μεγαλώνει στο στρατόπεδο των 'κιτρινόμαυρων', η αστάθεια είναι χαρακτηριστικό που τους ακολουθεί όλη τη σεζόν και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος προσπαθεί να αφυπνίσει τους παίκτες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Την ίδια ώρα οι διεργασίες στο θέμα του προπονητή είναι σε εξέλιξη ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει εναγωνίως την επιστροφή του στις καλές εμφανίσεις, στοχεύοντας στην μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος το γρηγορότερο δυνατό. Η ΑΕΚ ξέρει ότι πρέπει να δώσει μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο και ένα θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύτιμο πριν την τελική ευθεία των playoffs.

Η επιλογή να σκοράρει ο Ελ Αραμπί & over 2,5 γκολ στο ντέρμπι του 'Γεώργιος Καραϊσκάκης' σε απόδοση 3.40 στο MatchCombo της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS DAILY BET STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ