ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Συνεχίζεται το σερί για το 1.58 στο Τίγκρες - Γουαδαλαχάρα

Ο Χουάν Βιγόν της Τίγκρες κόντρα στον Σαλβαδόρ Ρέγιες της Αμέρικα σε ματς πρωταθλήματος
Ο Χουάν Βιγόν της Τίγκρες κόντρα στον Σαλβαδόρ Ρέγιες της Αμέρικα © 2021 FERNANDO LLANO/ASSOCIATED PRESS

Η Τίγκρες κοντράρεται με τη Γουαδαλαχάρα σ’ ένα ματς που αμφότερες ψάχνουν την αγωνιστική άνοδο. Έχει βάση το 1.58.

Έχασε στα σημεία η Τίγκρες από την Κλαμπ Αμέρικα. Την αδικεί το 1-0, άξιζε κάτι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις στιγμές της. Τα έκανε όλα σωστά, εκτός από το να βρει δίχτυα. Στην τέταρτη θέση η Τίγκρες με 22 βαθμούς μετά από 15 ματς, στην 11η η Γουαδαλαχάρα με 19.

Η Γουαδαλαχάρα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, συνεχίζει με τον Μιτσέλ Λεάνιο, ο οποίος έχει αναλάβει εδώ και ένα μήνα ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού. Προσπαθεί να συμμαζευτεί ανασταλτικά, ωστόσο στο δημιουργικό σκέλος, δεν παρουσιάζει κάτι αξιόλογο, έχει πολύ δρόμο μπροστά της, ειδικά στα εκτός έδρας είναι προβληματική η εικόνα της, καθώς δεν μπορεί να κάνει παιχνίδι και μετουσιώσει τις όποιες στιγμές της σε γκολ. Στο τελευταίο χρονικά ματς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κρους Ασούλ, σε μια αναμέτρηση που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις.

Η φιλοξενούμενη αναμένεται να προσεγγίσει συντηρητικά το ματς, όπως το συνηθίζει εξάλλου εδώ και καιρό, την ώρα που η Τίγκρες ναι μεν έχει το προβάδισμα, ωστόσο δεν μπορεί να τελειώσει τόσο εύκολα τα ματς της. Μπορεί να πάρει τη νίκη και με μισό γκολ. Στο 1.58 το No Goal, έχει βάση και μπορεί να στηριχτεί, με τη Γουαδαλαχάρα μάλιστα να μετράει 7/7 No Goal εκτός έδρας. Την ίδια ώρα τα 6/7 τελευταία ματς της Τίγκρες στο πρωτάθλημα έληξαν No Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τίγκρες - Γουαδαλαχάρα: No Goal (απόδοση 1.58), 04:10
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ