ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Stoiximan Super League: Οι αποδόσεις κατάκτησης μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου

Stoiximan Super League: Οι αποδόσεις κατάκτησης μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου
INTIME

Ο πρώτος γύρος της Stoiximan Super League ολοκληρώθηκε και αυτό είναι το... στοιχηματικό τοπίο αναφορικά με το ποιος από τους τέσσερις διεκδικητές είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Τη Δευτέρα ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της της Stoiximan Super League με τις νίκες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη και τη Λαμία αντίστοιχα. Πρωταθλητής χειμώνα βέβαια αναδείχθηκε από την Κυριακή ο Παναθηναϊκός, που κέρδισε τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός έχασε έδαφος, μένοντας στην ισοπαλία με 2-2 στο Βόλο.

Με το πρώτο μισό της κανονικής διάρκειας συμπληρωμένο έχουμε ένα αρκετά ικανοποιητικό δείγμα των τεσσάρων διεκδικητών του τίτλου, αν και στον Ολυμπιακό αναμένονται σημαντικές αλλαγές, αρχής γενομένης με την παρουσίαση του νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Πέδρο Άλβες.

Σε κάθε περίπτωση, παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η διακύμανση των αποδόσεων σε ό,τι αφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού οι εναλλαγές στο "προβάδισμα" είναι συνεχείς. Από τη θέση του πρώτου φαβορί έχουν περάσει και οι τρεις μεγάλοι του λεκανοπεδίου.

Πρώτο φαβορί η ΑΕΚ

Αυτή τη στιγμή, τον πρώτο λόγο σύμφωνα με τις στοιχηματικές φαίνεται ότι έχει η ΑΕΚ στο 2.50, παρά το γεγονός ότι στη βαθμολογία προπορεύεται ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι είναι δεύτερο φαβορί στο 3.25 και ακολουθεί πλέον στην τρίτη θέση ο Ολυμπιακός, στο 4.00.

Υπενθυμίζεται, ότι οι ερυθρόλευκοι ήταν πρώτο φαβορί μέχρι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο “Καραϊσκάκης”. Από εκεί και πέρα η στοιχηματική τους απόδοση για την κατάκτηση του τίτλου παρουσιάζει σταθερά ανοδική πορεία, αφού μεσολάβησαν τόσο η ήττα από τον ΠΑΟΚ, όσο και η γκέλα στο Πανθεσσαλικό.

Σε αντίθεση με την απόδοση του Ολυμπιακού, η αυτή του ΠΑΟΚ κινείται πτωτικά. Ο Δικέφαλος του Βορρά προσφέρεται πλέον στο 6.75 για να αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδας κι έχει κλείσει αισθητά την ψαλίδα από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό σε σύγκριση με ό,τι ίσχυε το προηγούμενο δίμηνο, όταν η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προσφέρονταν ακόμη και σε διψήφιες τιμές.

Stoiximan Super League – Αποδόσεις Κατάκτησης

  • ΑΕΚ 2.50
  • Παναθηναϊκός 3.25
  • Ολυμπιακός 4.00
  • ΠΑΟΚ 6.75
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ