DAILY BET

Στο 3.00 να σκοράρει ο Χάλαντ στον τελικό του Champions League

Στο 3.00 να σκοράρει ο Χάλαντ στον τελικό του Champions League
@2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο τελικός του Champions League είναι στη Stoiximan με Super Ενισχυμένη Απόδοση να σκοράρει ο Νορβηγός επιθετικός!

Τους κόπους μιας σεζόν σε 90 λεπτά παίζουν Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ το βράδυ (22:00) στην Κωνσταντινούπολη, σε μια αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Οι «πολίτες» κυνηγούν το απωθημένο τους εδώ και χρόνια, οι «νερατζούρι» αναπολούν το τρόπαιο του 2010 και θέλουν να το ξαναζήσουν. Ο τελικός του Champions League μοιάζει με σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων και δεδομένα αναμένεται συναρπαστικός, έστω κι αν έχει ξεκάθαρο φαβορί.

Η αλήθεια είναι πως η Σίτι έφτασε με σχετική άνεση ως εδώ. Σχεδόν με συνοπτικές διαδικασίες «καθάρισε» τις Λειψία, Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης κατά σειρά, δίχως ουσιαστικά να κινδυνέψει στιγμή με αποκλεισμό. Είναι πρωταθλήτρια Αγγλίας, κατέκτησε και το FA Cup απέναντι στη Γιουνάιτεντ, μοιάζει ακόμη πιο έτοιμη να σηκώσει και την κούπα με τα μεγάλα αυτιά. Ό,τι δεν κατάφερε δηλαδή την τελευταία φορά που βρέθηκε σε αυτή τη θέση, κόντρα στην Τσέλσι.

Ο Γκουαρδιόλα δεν αντιμετωπίζει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα και έχει όλα τα βέλη της φαρέτρας στη θέση τους. Χάαλαντ, Ντε Μπρόινε, Φόντεν, Μαχρέζ, Γκιουντογάν, Μπερνάρντο Σίλβα και Άλβαρες, προσφέρουν μια ευρεία γκάμα απειλής και δημιουργίας, συνάμα και λύσεις πρώτης γραμμής από τον πάγκο.

Ο Νορβηγός επιθετικός μάλιστα προσφέρεται στη Stoiximan se Super Ενισχυμένη Απόδοση να σκοράρει: Στο 3.00 από 1.57!

Η παρουσία της Ίντερ στον τελικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και έκπληξη. Αν και επί ημερών Ιντσάγκι, οι «νερατζούρι» δείχνουν μια θαυμαστή συνέπεια στη νοκ άουτ των διοργανώσεων, εντός κι εκτός συνόρων. Σκληρή η μάχη με την Πόρτο, άνετη σχετικά η πρόκριση επί της Μπενφίκα και ο θρίαμβος στο ευρωπαϊκό «derby della madonnina» απέναντι στη Μίλαν, ήταν τα στάδια που προηγήθηκαν και έφεραν την Ίντερ 90 λεπτά μακριά από το τρόπαιο.

Το Super Coppa και το Κύπελλο Ιταλίας ήταν υπόθεση των «νερατζούρι» φέτος, που περιορίστηκαν ωστόσο στην 3η θέση της Serie A. H Ίντερ δεν διαθέτει την πολυπλοκότητα αστέρων της Σίτι, εντούτοις παίκτες όπως οι Μαρτίνες, Λουκακού, Τζέκο, Μπρόζοβιτς, Βαρέλα, Τσαλχάνογλου και Ντάμφρις, συνδυάζουν την ποιότητα με την εμπειρία και την ικανότητα να αποδίδουν υπό συνθήκες πίεσης.

Μοιάζει οξύμωρο, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά(!) που Σίτι και Ίντερ βρίσκονται αντιμέτωπες σε επίσημο παιχνίδι. Και έμελλε να είναι ο τελικός του Champions League. Οι «πολίτες» σίγουρα έχουν τον πρώτο λόγο, ωστόσο οι αποδόσεις δεν λένε όλη την αλήθεια για την δυσκολία του εγχειρήματος.

Ικανοί να βάλουν ζόρια και να φτάσουν στα όρια του το φαβορί οι «νερατζούρι». Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Χάαλαντ Over 1,5 προσπάθειες στην εστία & Over 3,5 κάρτες στο ματς σε απόδοση 4.45 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS DAILY BET STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ