BET CORNER

Στέφανος Τσιτσιπάς - Γίρι Λεχέτσκα: Προγνωστικά και ανάλυση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει νίκη κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ στο Αυστραλιανό Όπεν
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © 2023 NG HAN GUAN/ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με φτερά στα πόδια ο τίθεται αντιμέτωπος με τον Γίρι Λεχέτσκα από την Τσεχία για την πρόκριση στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν.

(Τρίτη μετά τις 11:30) Στέφανος Τσιτσιπάς - Γίρι Λεχέτσκα: Στη μάχη των προημιτελικών του Αυστραλιανού Όπεν ρίχνεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής, Νο3 του ταμπλό, κοντράρεται με τον Τσέχο, Γίρι Λεχέτσκα, Νο71 της παγκόσμιας κατάταξης. Σαφέστατα πιο έμπειρος ο Στέφανος σε σχέση με τον 21χρονο Τσέχο.

Ο Τσιτσιπάς έχει βάλει φτερά στα πόδια του, είναι επιβλητικός, ακόμα και με τον Σίνερ που μετά από κάποια ώρα ο Ιταλός απέκτησε αυτοπεποίθηση, ο Στέφανος δεν πτοήθηκε. Ήταν κυριαρχικός στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση έχοντας μειώσει αισθητά τα λάθη στο παιχνίδι του. Δεν είναι μόνο η διαύγεια που έχει στο παιχνίδι του ως τώρα στο Tour, αλλά και ο τρόπος που αγωνίζεται. Τρέχει ρεκόρ 8-0 ως τώρα, ενώ στον προηγούμενο γύρο παραχώρησε για πρώτη φορά σετ. 8-2 το ρεκόρ του Τσέχου.

Ο Λεχέτσκα πάει με αυτοπεποίθηση στο ματς, καθώς πέταξε έξω στον προηγούμενο γύρο τον Οζιέ Αλιασίμ. Ήταν ένα χορταστικό παιχνίδι, πολύ οριακό και για γερά νεύρα με αρκετά ράλι και τους δύο παίκτες να βασίζονται στο forehand τους. Η διαφορά όμως αυτή τη φορά είναι πως ο Στέφανος ναι μεν μπορεί να τρέξει στα ράλι σε σχέση με τον Καναδό, από την άλλη έχει καλύτερο backhand και δεν θα δώσει πολλά περιθώρια στον Τσέχο να τον τρέξει και να τραβήξουν για αρκετή ώρα οι πόντοι.

Με τον Σίνερ πήγε να πάρει σβηστά το ματς, στα δύο σετ δεν σπατάλησε τόση ενέργεια, αλλά ακόμα και όταν το ταλαντούχος Ιταλός πήγε να του κάνει τη ζημιά ήταν ψύχραιμος. Εάν είναι προσεκτικός ο Έλληνας πρωταθλητής δεν θα δυσκολευτεί να πάρει και αυτή την πρόκριση. Έχει την εμπειρία για να φτάσει σ’ άλλον έναν ημιτελικό Grand Slam, κυρίως όμως το μομέντουμ.

Μοναδική μεταξύ τους συνάντηση πέρσι στο Ρότερνταμ στα ημιτελικά που επικράτησε ο Στέφανος με 2-1 σετ (4-6,6-4,6-2). Είναι πιο έτοιμος για αυτό το ματς ο Τσιτσιπάς, ναι μεν το παιχνίδι με τον Σίνερ πήγε στα πέντε σετ και του Λεχέτσκα με τον Αγιασίμ στα τέσσερα, αλλά νοητικά ο Τσέχος είναι αυτός που κουράστηκε περισσότερο. Στο 1.98 στη Stoiximan το combo bet Νίκη Τσιτσιπά και under 34,5 games.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ