BET CORNER

Στέφανος Τσιτσιπάς - Γιανίκ Σίνερ: Προγνωστικά και ανάλυση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © 2023 AARON FAVILA/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στη μάχη του τέταρτου γύρου του Αυστραλιανού Όπεν το πρωί της Κυριακής. Ανάλυση και προγνωστικά για τη μάχη με τον πολλά υποσχόμενο Γιανίκ Σίνερ. Δύο πονταρίσματα σε απόδοση 1.90 και 3.00

Στέφανος Τσιτσιπάς - Γιανίκ Σίνερ (Κυριακή, 10:00): Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την πορεία του προς την καταξίωση και τη δόξα. Δηλώνει ετοιμοπόλεμος και δείχνει ικανός για να συνεχίσει και τη δεύτερη εβδομάδα στο Major της Μελβούρνης. Για τον τέταρτο γύρο το Νο3 του ταμπλό κοντράρεται με τον πολλά υποσχόμενο Γιανίκ Σίνερ, Νο15 του ταμπλό.

Ο κατά τρία χρόνια νεαρότερος Ιταλός είναι ένας αθλητής που μπορεί να λάμψει τα επόμενα έτη, έχει δείξει μεγάλο ποσοστό των ικανοτήτων του, ωστόσο στα μεγάλα θέατρα του τένις έχει ακόμα δρόμο για να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Έλληνας πρωταθλητής είναι αποφασισμένος στη Μελβούρνη να το πάει ως το τέλος και το γεγονός πως βλέπουμε κάθε μέρα να μένει εκτός άλλο ένα μεγάλο όνομα μόνο κίνητρο μπορεί να του δώσει.

Στη μεταξύ τους παράδοση ο Τσιτσιπάς έχει επικρατήσει τέσσερις φορές, ενώ ο Σίνερ μόλις μια φορά. Ο 22χρονος Ιταλός στο μόνο ματς που πήρε σετ κέρδισε κιόλας, 2-1 στο Masters της Ρώμης για τον β’ γύρο το 2020. Μοναδική μεταξύ τους συνάντηση σε σκληρή επιφάνεια στη Μελβούρνη πέρσι που ο Στέφανος αναδείχθηκε νικητής με 6-3,6-4,6-2 στα προημιτελικά.

Ο Στέφανος είναι εντυπωσιακός στην Αυστραλία, τρέχει ρεκόρ 7-0, στη Μελβούρνη δεν έχει χάσει σετ και παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει παίζοντας κυριαρχικό τένις.

Τους είδαμε και πέρσι αντιπάλους; Θα δούμε άραγε κάτι διαφορετικό φέτος; Δύσκολο στα δικά μου μάτια τουλάχιστον. Ο Σίνερ είναι ένας δυναμικός αθλητής που βασίζεται πολύ στο footwork, αλλά ο Τσιτσιπάς έχει την απαιτούμενη τεχνική για αυτό το ματς. Ο Ιταλός παράλληλα σπατάλησε πολλές δυνάμεις κόντρα στον Φούσκοβις που πήγε στα πέντε σετ, ενώ ως τώρα έχει μπει κάπως υποτονικά και με αργό τέμπο στο παιχνίδι του.

Αν μπει με το ίδιο motivation και απέναντι στον Στέφανο θα περάσει ένα δύσκολο βράδυ στη Μελβούρνη. Φόρμα, παράδοση, εμπειρία και η χρονική συγκυρία με βάση τα όσα έχουμε δει από τους δύο ως τώρα οδηγούν στη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά με χάντικαπ 4,5 games. Στο 1.90 τιμάται στη Stoiximan η νίκη του Τσιτσιπά με -4,5 games. Άξιο προσοχής το στοίχημα να κερδίσει όπως πέρσι με 3-0 σετ, το οποίο τιμάται στο 3.00 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ